کد خبر: 643561
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶
عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد.
بالاخره و بعد از گمانه‌زني‌هاي بسيار زياد اعضاي جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس مديرعامل باشگاه شان را انتخاب کردند و عليرضا رحيمي به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس انتخاب شد.

رحيمي که پيش از اين مديرعاملي باشگاه سپاهان را بر عهده داشته از بازيکنان سابق اين باشگاه اصفهاني است که سال‌ها رئيس فدراسيون هندبال کشورمان بود و در اين حوزه ورزشي فعاليت مي کرد. وي سپس مديرعامل باشگاه سپاهان شد که بنا به دلايلي فصل گذشته از اين سمت کناره‌گيري کرد.

باشگاه پرسپوليس هم بعد از رفتن محمد رويانيان از مديرعاملي اين باشگاه به سرپرستي علي پروين اداره مي شد که بالاخره اعضاي هيات مديره جديد اين باشگاه در اين باره به جمع بندي رسيدند تا رحيمي که از مديران فوتبالي و پيشکسوت فوتبال کشورمان هست بر مسند مديرعاملي اين باشگاه تکيه بزند.


منبع: ورزش 3
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار