کد خبر: 643341
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۱
زماني كه نرگس آبيار كارگردان فيلم «شيار 143» به دعوت دانشگاه شاهد به آن دانشگاه رفته بود با ممانعت حراست دانشگاه پشت درهاي بسته دانشگاه ماند.

روز گذشته زماني كه نرگس آبيار كارگردان فيلم «شيار 143» به دعوت دانشگاه شاهد به آن دانشگاه رفته بود با ممانعت حراست دانشگاه پشت درهاي بسته دانشگاه ماند.

به گزارش «جوان» اين در حالي است كه دانشجويان دانشگاه مشتاقانه در انتظار حضور آبيار بودند و زماني كه متوجه عمل تأمل‌انگيز حراست دانشگاه شدند، اعتراض كردند.

نرگس آبيار در دومين تجربه سينمايي خود به سراغ مادران شهداي مفقودالاثر رفته است، مادراني كه سال‌ها انتظار كشيده‌اند تا خبري از فرزند شهيدشان به دست بياورند. «شيار 143» يكي از غافلگيري‌هاي فجر 32 بود. اين فيلم كه توانست جوايز متعددي از جمله سيمرغ‌هاي بهترين بازيگر زن و بهترين فيلم از نگاه تماشاگران را به دست بياورد، با استقبال خوبي در اكران‌هاي دانشگاهي روبه‌رو شده است. تا به حال عوامل اين فيلم در مناسبت‌هاي مختلف از سوي نهاد‌هاي مختلف، دانشگاه‌ها و اقشار مردم مورد تجليل و تقدير قرار گرفته‌اند. به همين دليل اتفاق روز گذشته در دانشگاه شاهد عجيب و قابل تأمل است.

نرگس آبيار، متولد 1349 است، وي مدت‌ها در حوزه ادبيات و به خصوص ادبيات دفاع مقدس مقدس فعاليت داشته است. آبيار اولين تجربه سينمايي خود را با كارگرداني «اشيا از آنچه در آينه مي‌بينيد به شما نزديك‌ترند» رقم زد و سال گذشته نيز در حالي كه بسيار از نام‌هاي بزرگ سينما با آثار ضعيفي در فجر حضور داشتند، « شيار 143» ساخته اين كارگردان با استقبال بي‌نظيري روبه‌رو شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار