کد خبر: 642916
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
مورينيو با تساوي از مادريد بر‌گشت
اولين بازي مرحله نيمه‌نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا...
فريدون حسن
اولين بازي مرحله نيمه‌نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا تكليف تيم صعود‌كننده به فينال از بين دو تيم چلسي و آتلتيكو مادريد در بازي هفته آينده استمفورد بريچ مشخص شود.  

سه‌شنبه شب دو تيم در حالي در ويسنته كالدرون مادريد به مصاف هم رفتند كه مورينيو خوب مي‌دانست اگر به شاگردان سيموئنه فضا بدهد كار‌ش بسيار دشوار خواهد شد، بنابر‌اين با سيستمي كاملاً دفاعي وارد ميدان شد و در نهايت نيز به كسب نتيجه مساوي بدون گل دست يافت. نكته جالب توجه اينكه چلسي به خوبي راه نفوذ مهاجمان گلزن آتلتيكو را بسته بود و كوچك‌ترين فضايي به آنها نمي‌داد. هر چند كه در نهايت نتيجه بازي آن شد كه مورينيو به دنبال آن بود، اما چلسي براي به دست آوردن اين نتيجه تاوان سنگيني پر‌اخت كرد.  

چلسي در اين بازي پيتر چك را به خاطر مصدوميت در همان نيمه اول بازي از دست داد؛ مصدوميتي كه بنا بر اظهار نظر پزشكان باعث مي‌شود او تا پايان فصل خانه‌نشين شود، هر چند مورينيو با تمجيد از عملكرد شوآرزر دروازه‌بان ذخيره تيم خود سعي كرد شرايط را عادي جلوه دهد، اما همه مي‌دانند كه نبود چك در دروازه چلسي مي‌تواند ضربه جبران‌ناپذيري را به اين تيم وارد كند. ضربه بعدي كه بر پيكر تيم مورينيو وارد آمد محروم شدن فرانك لمپارد و اوبي ميكل از بازي بر‌گشت به دليل در‌يافت كارت زرد در اين بازي بود. به اين ترتيب چلسي دو بازيكن تأثير‌گذار ديگر خود را نيز از دست داد، اما باز هم اين پايان كار نبود و جان تري كاپيتان چلسي نيز در نيمه دوم به دليل مصدوميت از بازي خارج شد. شنيده‌ها حاكي از آن است كه تري نيز بازي بر‌گشت را از دست داده تا مورينيو در زمين خود كاملاً خلع سلاح شود.  ديدار بر‌گشت دو تيم چهار‌شنبه شب آينده بر‌گزار مي‌شود و طبيعي است كه چلسي براي پيروزي نياز‌مند ارائه بازي رو‌به جلو است، تاكتيكي كه به طور حتم باعث باز شدن اين تيم و دادن فرصت به آتلتيكو است.  

  مورينيو: براي تساوي نيامده بوديم  


سر‌مربي چلسي پس از كسب تساوي مقابل آتلتيكو گفت: براي مساوي نيامده بوديم، البته دوست هم نداشتم بازي بر‌گشت را در حالي آغاز كنيم كه از حريف عقب هستيم. تساوي بدون گل در خانه حريف نتيجه مثبتي محسوب نمي‌شود، به خصوص براي ما كه چهار بازيكن خود را از دست داده‌ايم. در اين بازي مدافعان ما نمايش بي‌نقصي از خود‌ نشان دادند و توانستيم ميز‌بان را ناكام بگذاريم، ما طوري بازي كرديم كه آتلتيكو دوست نداشت. آنها در ورزشگاه خود تيم‌هايي چون ميلان و بار‌سلون را شكست داده بودند اما تيم ما توانست بازي را به خوبي كنترل كند و دروازه‌ خود را بسته نگه دارد.  
 
 سيموئنه: همه كار كرديم جز گل زدن  


سر‌مربي آرژانتيني آتلتيكو مادريد نيز مي‌گويد: ما همه كار كرديم جز گل زدن. سيموئنه گفت: بازي‌هاي نيمه نهايي بازي‌هاي نزديكي هستند و اين ديدار نيز مثل تمام بازي‌هاي مرحله نيمه نهايي بود. هر تيم براي خود هدفي دارد. ما مي‌خواستيم گل بزنيم و هدف چلسي گل نخوردن بود. آنها مدافعان خوبي دارند و به خوبي توانستند مهاجمان را متوقف كنند. بازي سختي بود، مي‌دانستيم آنها براي تساوي به ميدان مي‌آيند، اما بايد اعتراف كنم كه موفق نبوديم. عبور از مدافعان چلسي كاري غير‌ممكن بود، آنها وظايفشان را به خوبي انجام دادند و اكنون هر اتفاقي مي‌تواند در ديدار بر‌گشت رخ دهد.  وي در خصوص بازي بر‌گشت هم گفت: درست است كه آنها در خانه بازي مي‌كنند و شرايط بهترين نسبت به ما دارند اما ما مي‌خواهيم در بازي بر‌گشت نمايش خوبي داشته باشيم. بازي چهار‌شنبه در حالت كاملاً مساوي آغاز مي‌شود. بايد منتظر بمانيم و ببينيم كه چه اتفاقاتي رخ مي‌دهد.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار