کد خبر: 642877
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۹
در حالي حدود ۱۰ بشكه نفت خام از آغاز عرضه نفت خام در بورس انرژي در تاريخ ۱۷ فروردين تا كنون در اين بازار عرضه و معامله شده است كه مدير روابط عمومي بورس انرژي علت كسادي اين بازار را اعلام كرد.
به گزارش تسنيم، از 17 فروردين ماه تا كنون 9 هزار و 636 بشكه نفت خام سبك در بورس انرژي به ارزش حدود 30 ميليارد ريال معامله شده است. شركت ملي نفت در اين مدت 12 بار عرضه نفت خام در بورس انرژي داشته كه در مجموع هشت بار منجر به معامله شده است.  مدير امور بين‌الملل بورس انرژي علت عرضه‌ها و تقاضاهاي محدود در اين بازار را ارزيابي طرفين از اين بازار جديد دانست و گفت: به نظر مي‌رسد خريداران نفت در حال بررسي اين بازار و آشنايي با سبك معامله در آن هستند.
ياسر فلاح افزود: همچنين از آنجايي كه تحويل كالا در يك دوره 30 روزه انجام مي‌گيرد، خريداران نيز تا مطلع نشدن از كم و كيف نفت عرضه شده در اين بازار به آهستگي قدم برمي دارند.
وي با اشاره به روزهاي كم معامله گفت: در اين مدت طي دو سه روز فقط 438 بشكه معامله شده كه نشان‌دهنده تست زدن طرفين در خصوص عرضه نفت در بورس انرژي است. عرضه كننده و خريدار هر دو در حال بررسي بازار هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار