محسن احمدی گفت: کمیته امداد شهرستان سلطانیه در راستای تحقق اهداف این نهاد در بحث توانمندسازی جامعه هدف اقدامات مختلفی را طی سنوات گذشته انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از محوریترین فعالیتهای صورت گرفته توسط این نهاد ایجاد اشتغال برای مددجویان واجد شرایط بوده است، اضافه کرد: فقط در طول سال گذشته 123 طرح اشتغال در این شهرستان اجرا شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان سلطانیه خاطر نشان کرد: طرحهای اشتغال این شهرستان در بخش مشاغل خانگی، صنایع دستی و قالی بافی، دامداری و... اجرایی شده است.
این مسئول با بیان اینکه طرحهای اعلام شده با پرداخت وام اجرا شده است، اضافه کرد: وامهای پرداختی به مددجویان سلطانیهای در قالب کسب و کار خرد بوده است.
احمدی افزود: برای پرداخت وامهای مذکور به مددجویان 7 میلیارد و 550 میلیون ریال توسط کمیته امداد سلطانیه هزینه شده است.