کد خبر: 639305
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱

مدیرعامل شرکت فرآورده های نفتی منطقه ساری با اشاره به اینکه روزانه 2.5 میلیون لیتر بنزین در منطقه ساری و سه میلیون لیتر در سراسر مازندران مصرف می‌شود که اگر قانون هدفمندی اجرا نمی‌شد میزان مصرف به هفت هزار لیتر می‌رسید، گفت: افزایش 15 درصدی مصرف سوخت را در ایام نوروز خواهیم داشت.

حسینعلی طالبی با عنوان کردن این مطلب که به زودی هفت جایگاه سی ان جی جدید احداث می‌شود، افزود: برای بخش خصوصی هم 19 مکان را در نظر گرفته‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: در شهرهای ساری، بابل و آمل با کمبود جایگاه سی.ان.جی مواجه هستیم اما در بحث جایگاه پمپ بنزین‌ها کمبود نداریم.

طالبی با اعلام افزایش 6 درصدی مصرف بنزین در 11 ماه جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اظهار داشت :بنزین سوپر 11 درصد، نفت کوره سه درصد رشد و در نفت گاز چهار درصد، نفت‌سفید 11 درصد و گاز مایع چهار درصد کاهش داشته ایم.

وی درباره تعطیل بودن چند جایگاه سی ان جی در مازندران،خاطر نشان کرد: تعطیلی این مراکز به دلیل بدهکاری به دولت بوده که تقاضا نموده ایم تا 20 فروردین سال 93 با شروع به کار مجدد این جایگاه‌ها موافقت شود و بعد از گذراندن ایام نوروز درباره این مراکز تصمیم‌گیری شود.

طالبی درباره میزان قاچاق سوخت نیز گفت: در منطقه‌ای نیستیم که قاچاق سوخت اتفاق بیفتد اما توزیع خارج از شبکه وجود دارد که به قاچاق تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود یک میلیون و 100 هزار لیتر نفت‌سیاه به جای اینکه به نیروگاه نکا حمل شود با مهر جعلی ‌قاچاق می‌شد‌، اظهار داشت: پیش از این 15 هزار لیتر نفت سفید کشف شد و امروز نیز 2500 لیتر در بندپی غربی بابل که توسط کامیون سوخت حمل می‌شد ‌را ماموران متوقف کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار