کد خبر: 638354
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
سازمان تعزیرات حکومتی در راستای سیاست‌های راهبردی وزارت دادگستری با توجه به افزایش تقاضای مردمی در ایام پایانی سال برای تامین مایحتاج خود در نقاط و محل‌های مختلف، فعالیت واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی را در سطح بازار رصد می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان با بیان این مطلب گفت: این موضوع در ایام نوروز از طریق گشت‌های مشترک سیار با محوریت اداره کل تعزیرات حکومتی استان اصفهان در معیت بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اصفهان صورت می‌گیرد.

غلامرضا صالحی افزود: از روز ۱۷ تا ۲۹ اسفند سال جاری و از تاریخ ۱ تا ۱۵ فروردین سال ۹۳ گشت‌های مشترک به صورت دو شیفته از ساعت ۸.۳۰ صبح تا ۲۱ شب وظیفه رصد قیمت کالا و خدمات و همچنین برخورد با متخلفان احتمالی سطح بازار را انجام می‌دهد.
وی از دیگر برنامه‌های این اداره کل در ایام نوروز را نظارت ویژه بر فعالیت میادین میوه و تره‌بار در زمینه توزیع، نظارت بر عملکرد دفاتر، شرکت‌ها و آژانس‌های هواپیمایی برای جلوگیری از افزایش خودسرانه قیمت‌ها، نظارت بر اقدامات واحدهای اقامتی، رستوران‌ها و غذاخوری های درون شهری و برون شهری و نظارت مستقیم و مستمر بر عملکرد اصناف و اتحادیه‌ها در برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و خدمات برشمرد.
صالحی ادامه داد: الویت کالایی اداره کل تعزیرات حکومتی استان شامل کالاهای پرمصرف و پرتقاضای ایام پایانی سال ، اقلام دارویی، آژانس‌های مسافرتی، حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری، فرآورده‌های لبنی و تمام کالاهای عمده قاچاق کالا در فصل مبادی و عرضه است.
وی افزود: اماکن مورد نظارت این اداره کل، شامل اقامتگاه‌ها، اماکن زیارتی، زائرسراها، هتل‌ها، رستوران‌ها، سالن‌های غذاخوری شهری و جاده‌ای، اغذیه‌فروشی‌ها، قنادی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار