کد خبر: 635656
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱
تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آبرسانی اعم از مجتمع‌ها و تک روستایی‌ها در اولویت جدی قرار گرفته است.

 فتح‌الله نوخواه مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل در جلسه بررسی مشکلات آب شرب روستایی در نمین، با عنوان کردن مطلب فوق گفت: بیش از 14 مجتمع آبرسانی روستایی با پوشش صدها روستا در جای جای استان اردبیل در حال اجراست و در کنار آن آبرسانی به شکل تک روستایی نیز اجرایی می‌شود که در این زمینه با تأمین منابع اعتباری قادر هستیم این پروژه‌ها را تکمیل و تحویل متقاضیان دهیم.

وی به برخی اقدامات پراکنده آبداران روستایی در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: با توجه به تأثیرگذاری اقدامات آنها و روند نظارتی و بازرسی در مطلوبیت آبرسانی به مناطق روستایی و ساکنان این مناطق ساماندهی آنها در دستور کار قرار گرفته و از اولویت‌های شرکت محسوب می‌شود.

نوخواه تصریح کرد: وضعیت فعلی عملکرد آبداران روستایی به هیچ عنوان مطلوب به نظر نمی‌رسد و در این زمینه باید با حفظ حق و حقوق و تأمین منافع آنها مشکلات به وجود آمده برطرف شود.

این مسئول یکی از مشکلات جدی آب و فاضلاب روستایی را تأمین نشدن منابع اعتباری به شکل واقعی در سال‌های اخیر برشمرد و خاطر نشان کرد: ما گله‌مندی‌های خود را به نمایندگان و مسئولان استانی اعلام کردیم و از نمایندگان خواسته‌ایم تا از منافع شرکت‌های آب و فاضلاب دفاع کرده و کمک بیشتری را برای سرعت دادن به پروژه‌های آبرسانی روستایی اختصاص دهند.

وی از حل مشکل آبرسانی به چندین روستا و همچنین ضعف‌های موجود در مجتمع آبرسانی عنبران و امام حسن مجتبی (ع) خبر داد و اضافه کرد: بخشی از منابع آبی روستایی در این شهرستان از طریق بهسازی و لایروبی چشمه‌ها و چاه‌‌ها تأمین می‌شود که در این زمینه می‌توان با نظارت‌های بهداشتی مشکلات و نارسایی‌های احتمالی را برطرف کرد.

منتظر اعتباراتیم

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل بیان داشت: در کنار تکمیل آبرسانی به بیش از 12 روستا در نمین که در صورت مساعد بودن منابع اعتباری تا خردادماه شاهد افتتاح آنها هستیم که احداث زیرساخت‌های آبرسانی به دو روستا نیز از فروردین سال آینده آغاز می‌شود.

نوخواه در ادامه یادآور شد:‌ تلاش و کوشش بر این است تا مجموعه پروژه‌های در حال اجرا به سرعت تکمیل شده و زمینه‌ای فراهم آید تا بتوانیم آبرسانی به مناطق روستایی را با سرعت بیشتر به انجام برسانیم.

در این نشست فرماندار شهرستان نمین نیز با اشاره به کمبود منابع اعتباری در این حوزه گفت: ‌اختصاص اعتبارات حوزه آب و فاضلاب روستایی جوابگوی رفع مشکلات فعلی نیست.

سید تقی دریتیم با اشاره به ناقص بودن پروژه آبرسانی امام حسن مجتبی (ع) و مجتمع آبرسانی وحدت در این شهرستان افزود: این پروژه با گذشت بیش از هشت سال هنوز تکمیل نشده و نیمه‌تمام است که امیدواریم در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار