کد خبر: 634787
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲
مقامات محلی «سلیمانیة» عراق از پیدا شدن یک گور جمعی متعلق به شهدای ایرانی جنگ تحمیلی عراق در منطقه «گرمیان» کردستان خبر دادند.
فارس: مقامات منطقه کردستان عراق از کشف یک گور جمعی متعلق به شهدای ایرانی جنگ تحمیلی در یکی از روستاهای این منطقه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «اوان»، مقامات محلی «سلیمانیة» عراق از پیدا شدن یک گور جمعی متعلق به شهدای ایرانی  جنگ تحمیلی عراق در منطقه «گرمیان» کردستان خبر دادند.

بر اساس این گزارش پیکرهای این شهدا در روستای «محمود قجر» از توابع ناحیه «قرتوو» در منطقه گرمیان کشف شده‌اند.

«سردار محمد» مدیر ناحیه قرتوو در یک گفت‌وگوی مطبوعاتی اظهار داشت: عصر دیروز سه‌شنبه یک گور جمعی در این روستا پیدا شده است و تاکنون پیکرهای 3 سرباز ایرانی که به سرهایشان شلیک شده، از خاک خارج شده‌اند و انتظار می‌رود شمار بیشتری از این پیکرها در این گور پیدا شود.

وی افزود: این مسئله را به کمیته امور شهدا ابلاغ کرده است و کارشناسان مشغول تکمیل اطلاعات خود در مورد بقایای این پیکرها و تعیین تاریخ دقیق دفن این افراد هستند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
اکبر ساجدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
0
0
شهید محمود ساجدی مورخه 24/ 01 / 66 در منطقه ماووت به شهادت رسیده و هنوز هم از پیکر پاکش خبری نیست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار