کد خبر: 634696
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۱

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي در تشريح جزئيات نشست ديروز ستاد و گزارش دستگاه قضا از پرونده بابك زنجاني گفت: كل دارايي‌ داخلي زنجاني شايد به هزار ميليارد تومان هم نرسد كه اين رقم كفاف بدهي ۹ هزار ميليارد توماني وي را نمي‌دهد.

عزت‌الله يوسفيان ملا، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي در تشريح جزئيات جلسه شب گذشته اين ستاد به تسنيم ضمن اشاره به اينكه دارايي‌هاي زنجاني در داخل كشور توقيف شده است، درباره برابري دارايي‌هاي داخلي وي با بدهي‌هايش گفت: رقم دارايي‌هاي زنجاني در داخل كشور اصلاً رقمي نيست كه بتواند پاسخگوي بدهي‌هايش باشد.
 
 يوسفيان ملا ادامه داد: كل دارايي‌هاي داخلي زنجاني شايد به هزار ميليارد تومان هم نرسد و اين رقم نمي‌تواند كفاف بدهي 9 هزار ميليارد توماني وي را بدهد، بر همين اساس بايد دارايي‌هاي خارج از كشور وي مورد ارزيابي قرار گيرد. اين عضو كميسيون برنامه و بودجه در ادامه درباره طرح پرونده رانت 650 ميليون يورويي وزارت صنعت و بانك مركزي به يك تاجر روغن در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي گفت: از آقاي توكلي درخواست كردم كه اسناد مربوط به اين پرونده را به من بدهد تا در ستاد موضوع را مطرح كنم و به ‌ميزان اسنادي كه به من داده منتظر دريافت نتيجه اين پرونده قرار گيرد ولي هنوز سندي توسط ايشان دريافت نكرده‌ام. وي همچنين به مطالبات معوق 80 هزار ميليارد توماني سيستم بانكي اشاره كرد و افزود: به‌طور حتم اين مطالبات ناشي از وام‌هاي پرداختي به مردم عادي و روستانشين نيست بلكه به برخي چهره‌هاي خاص وام‌هاي ميلياردي پرداخت شده و هم اكنون اين رقم به وجود آمده است. وي همچنين اضافه كرد: بنا بود كه هر ماه بانك مركزي گزارشي از مطالبات معوق به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي ارائه دهد و بر همين اساس هفته آينده بايد گزارش بانك مركزي در اين باره در ستاد قرائت شود تا مشخصاً در جريان قرار بگيريم كه رقم دقيق مطالبات چقدر است و در اختيار چه‌كساني قرار دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار