مديرعامل شركت آب و فاضلاب كشور از تصويب اصلاح تعرفه آب با دو پيشنهاد افزايش ۳۸ درصدي و اعمال تعرفه بر اساس شرايط محيطي و محلي خبر داد و گفت: هيئت دولت بايد اين مصوبه را اصلاح كند.
حميدرضا جانباز در گفتوگو با فارس افزود: تعرفههايي كه ما بايد براي آب تعيين كنيم متكي به موارد متعددي مثل طول خطوط انتقال و موضوع كيفيت آب است، بنابراين همه اين موارد را جمعبندي ميكنيم تا به تعرفههايي برسيم كه در نهايت منجر به كاهش مصرف آب شود.
جانباز خاطرنشان كرد: اصلاح تعرفههاي آب تصويب شده است و پيشنهادات ارائه شده از سوي ما نيز اين بوده است كه به ما اجازه داده شود همان افزايش 38 درصدي را كه در قانون بودجه آمده است، اعمال كنيم. مديرعامل شركت آب و فاضلاب كشور ادامه داد: يكي ديگر از پيشنهادات نيز اين است كه بتوانيم بسته به شرايط محلي و محيطي تعرفه متناسب با آن محيط را اعمال كنيم.
وي افزود: قيمت آب از سالي كه طرح تثبيت قيمتها در سال 84 انجام شد هيچ تغييري نكرده است بنابراين ما طبق قانون مجوز افزايش 38درصدي آب را داريم و شايد تا پايان سال اين اتفاق رخ دهد.