شاخص بورس تهران يك روز بعد از حركت صعودي و بازگشت به كانال ۸۰ هزار واحدي، دوباره روند منفي به خود گرفت و با افت ۱۶۷ واحدي مواجه شد.
به گزارش ايسنا، در حالي بورس تهران در خوشحالي ايراد شوراي نگهبان به نرخ خوراك ۱۵ سنتي به سر ميبرد و با افزايش حدود هزار واحدي در معاملات روز دوشنبه مواجه شده بود، در پايان معاملات روز دوشنبه مجلس نرخ خوراك ۱۳ سنتي را تصويب كرد و نگرانيها را براي فعالان اين صنعت به ارمغان اورد.
به اين ترتيب به رغم اظهارنظر نماينده دولت مبني بر مناسب بودن نرخهاي ۸ تا ۱۰ سنت براي خوراك، مجلس شوراي اسلامي به تصميم خود پافشاري كرده و نرخ ۱۳ سنت را براي خوراك گاز مجتمعهاي پتروشيمي تصويب كرد. با اين تصميم روند نزولي بورس دوباره از سرگرفته شد و شاخص بورس تهران در معاملات امروز ۱۶۷ واحد افت كرد و به كانال ۸۰ هزار و ۴۳۵ واحد رسيد.
بر اين اساس و در شرايطي كه فعالان بازار منتظر نظر شوراي نگهبان در خصوص نرخ ۱۳ سنتي هستند كه در بازار ديروز اكثر نماد شركتها منفي شد و شركتهاي پالايشگاه بندرعباس، بانك صادرات، فولاد، ايران خودرو، ملي مس، سايپا، بانك تجارت، دارويي تامين، فارس و خوزستان و پالايشگاه نفت اصفهان بيشترين تاثير منفي را در شاخص بورس گذاشتند. در مقابل رشد قيمت شركتهاي ارتباطات سيار، مخابرات و بيمه البرز مانع از افت بيشتر شاخص در معاملات ديروز شدند. همچنين در بازار روز گذشته شركتهاي مخابرات، به همراه شركتهاي دارويي و پالايشگاه نفت بندرعباس از بهترين تقاضاي خريد برخوردار شدند و حفاري شمال و نيروترانس بيشترين تقاضاي فروش را به خود اختصاص دادند.
همچنين در بازار ديروز بيش از ۲۹۷ ميليون سهم به ارزش ۱۹۹ ميليارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمايه به ۳۹۵ هزار ميليارد تومان رسيد.
ناراحت نباشيد کدخدا خودش همه چرا ميدانه و رستشان ميکنه. توکلت علي الکدخدا !!!!!