مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از افتتاح 43 پروژه شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اعتبار نزدیک به 100 میلیارد ریال خبر داد.
افشین روشن میلانی با اشاره به روند پر شتاب بزرگترین پروژه مسکن مهر شمال غرب کشور در شهر سهند گفت: تامین برق 39 پروژه مسکن مهر در فاز دو شهر جدید سهند با صرف اعتبار نزدیک به 42 میلیارد ریال و همچنین تامین برق مسکن مهر اسکو با اعتبار 856 میلیون ریال از اهم این پروژه ها است.
وی افزود: از دیگر پروژه های برق تبریز می توان به جابجایی بیش از هزار تیر از سطح معابر و اصلاح و ساماندهی برق 15 روستا اشاره کرد.
روشن میلانی ادامه داد: برق تبریز در راستای توسعه و احداث شبکه برق در نقاط مختلف حوزه عملیاتی برق تبریز، نزدیک به 22 میلیارد ریال هزینه کرده است که از عمده ترین این پروژه ها می توان به احداث خط فشار متوسط هوایی و زمینی دو مداره خروجی از پست فوق توزیع آذر اشاره کرد.