کد خبر: 634196
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸
رئيس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين»
محمدكاظم انبارلويي گفت: اگر آمريكايي‌ها از نقطه عقلاني دور شوند قاعدتا توافقي در كار نخواهد بود و با بازگشت به نقطه صفر هم اتفاق مهمي رخ نخواهد داد و ما به شرايط قبل بازمي‌گرديم.

جوان‌آنلاين: محمد كاظم انبارلويي، رئيس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين» ضمن اشاره به مذاكرات ايران و غرب در گام نهايي كه سه‌شنبه در وين برگزار مي‌شود، گفت: توافقي كه يكصد روز پيش در خصوص مسائل هسته‌اي ايران با 1+5 انجام شد به لحاظ حقوقي برداشت‌هاي متفاوتي از آن شد و به ويژه آنكه طرف آمريكايي از همان روز اول شروع به تفسيرهاي متفاوت از متن كرد و اين مورد اعتراض مقامات ايراني قرار گرفت و واكنش‌هاي در ميان اعضاي 1+5 به وجود آورد.


 انبارلويي ادامه داد: فوري‌ترين و فوتي‌ترين بحث در گام نهايي اين است كه ابهامات را در متن برطرف كنند و يك متن دقيق حقوقي، فني، مالي و محاسباتي را بر آن سوار كنند و چارچوب‌هاي پذيرفته شده طرفين در متن نهايي لحاظ شود.


اين كارشناس مسائل سياسي تاكيد كرد: اگر آمريكايي‌ها بخواهند نيات خودشان را با تفسير به متن اضافه يا تحميل كنند اصلا بعيد نيست كه مذاكرات ادامه داشته باشد و ما از همين حالا مي‌توانيم توافق را ناديده بگيريم و آن را به هم بزنيم چون آمريكايي‌ها به نقطه صفر برگشتند و  حتي آنها خارج از متن حرف‌هايي را مي‌زنند كه به هيچ وجه مورد قبول ملت ايران نيست؛ چون ملت ايران حق غني‌سازي اورانيوم را از حقوق اوليه خود مي‌داند.


وي اضافه كرد: به هر حال توافق اوليه نشان داد كه يك عقلانيتي بر فضاي گفت‌و‌گو حاكم است و آمريكايي‌ها نمي‌خواهند ايران جلوتر از اين مسير پيش رود و از سوي ديگر چون ما به سمت توليد بمب نمي‌رويم دليلي نمي‌بينيم كه خصومت طرف غربي را براي خود هزينه كنيم؛ پس نقطه عقلاني توافق همين جاست، اگر آمريكايي‌ها از اين نقطه عقلاني دور شوند قاعدتا توافقي در كار نخواهد بود و با بازگشت به نقطه صفر هم اتفاق مهمي رخ نخواهد داد و ما به شرايط قبل بازمي‌گرديم.


انبارلويي همچنين به بيانيه اخير وزرات خارجه آمريكا مبني بر آزاي سران فتنه اشاره كرد: آمريكايي‌ها از قرارداد الجزاير به بعد تعهد دادند در امور داخلي ايران مداخله نكنند، اما هر بار به بهانه‌هاي مختلف تا سر حد جنگ نرم و جنگ سخت در امور داخلي ما دخالت كردند و البته ملت ما هم پاسخ آمريكايي‌ها را در اين سه دهه گذشته به صورت قاطع داده‌اند و آنها هم پاسخ خود را دريافت كرده‌اند.
 
 
وي در پايان خاطرنشان كرد: بيانيه‌ي اخير وزرات خارجه آمريكا هيچ ربطي به مذاكرات هسته‌اي ندارد. آمريكايي‌ها در حاضر در حال باز توليد فتنه 88 هستند و از مدلي كه اكنون از حوادث اوكراين سير مي‌كنند پيروي مي‌كنند. حسن اين موضوع اين است كه ثابت شد كه فتنه 88 يك فتنه آمريكايي بود و اينكه آمريكايي‌ها از سران فتنه حمايت مي‌كنند، بزرگترين مدرك است. نامشروع بودن جريان 88 به همين دليل بود كه آن يك جريان وابسته به اجانب بود.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
0
1
.... حتی خدای بزرگ گناهان حق الناس را نمی بخشد. ...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار