کد خبر: 633623
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
جان کربی مدعی شد برنامه موشکی ایران تهدیدی برای منطقه است و پنتاگون با دقت این موضوع را رصد می‌کند. کربی در ادامه گفت قطعنامه 1929 شورای امنیت ایران را از هرگونه فعالیت در زمینه موشک بالستیک منع می‌کند.
تسنیم: سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شد برنامه موشکی ایران تهدیدی برای منطقه است و پنتاگون با دقت این موضوع را رصد می‌کند.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا جان کربی در واکنش به آزمایش موشک بالستیک ایران طی روزهای اخیر اعلام کرد گزارشات در این زمینه را دریافت کرده‌اند.

وی مدعی شد برنامه موشکی ایران تهدیدی برای منطقه است و پنتاگون با دقت این موضوع را رصد می‌کند. کربی در ادامه گفت قطعنامه 1929 شورای امنیت ایران را از هرگونه فعالیت در زمینه موشک بالستیک منع می‌کند.

وی این ادعاها را در حالی مطرح کرد که تمامی مقامات ارشد کشورمان تأکید کرده‌اند قدرت نظامی ایران کاملاً دفاعی است. رئیس جمهور کشورمان نیز در سخنرانی روز گذشته خود در سی و پنجمین سالگرد انقلاب تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران طی دو قرن اخیر هیچ اقدام تجاوزکارانه‌ای به هیچ کشوری نداشته است اما ملت ایران همواره آماده و متحد هستند تا مقابل هرگونه تهدیدی بایستند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
0
0
آنهايي كه دلشان را به لطف مستكبران جهاني خوش كرده اند و توكل به خدا و ايمان به ملت را فراموش كرده اند بدانند كه مستكبران هميشه بهانه براي مقابله و دشمني با مسلمين و مستضعفين را دارند و حتي زماني هم خواهد رسيد كه به نفس كشيدن مسلمانان هم معترض خواهند شد و به اين بهانه هم ما را تحريم خواهند كرد .
بدانيد كه با اينان بايد به زبان خودشان صحبت كرد .
اين مستكبرين را فقط بايد با توسعه علم و فن آوري و تقويت قدرت ملي و وحدت ملتهاي مسلمان مقابله كرد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار