کد خبر: 633365
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۴
عیادت یا بزن بزن؟
مهاجم تیم فوتبال استقلال در روزهای گذشته وقتی برای عیادت به بیمارستان رفته بود با دو نفر درگیری فیزیکی پیدا کرد.

جام جم: در روزهای گذشته عنوان شد که یکی از بازیکنان استقلال که برای عیادت به بیمارستان رفته بود با دو نفر درگیری فیزیکی پیدا کرد و پای پلیس و ماموران انتظامی هم به این درگیری و عیادت! بازیکن استقلال کشیده شد.

ظاهرا سیاوش اکبر پور در این دعوا حسابی مشت بازی کرده است و حتی برخی رسانه ها خبر از دستگیری این بازیکن داده بودند که مثل اینکه درست نبود چون اکبرپور در تمرین استقلال حاضر شد. هرچند از نظر روحیه خیلی شرایط مناسبی نداشت. طبیعی است زیرا بعد از یک درگیری در بیماستان هیچ بازیکنی نمی تواند کارایی لازم را در تمرین داشته باشد.


 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ابوالفضل قاسمی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
0
1
پول یامفت همینه. بخصوص به .... اون قدیما بود که بازیکن ها به عشق تیمشون سر تمرین حاضر می شدن. شغل داشتند. ولی بی هیچ توقعی تو تیم ملی یا هر تیم دیگه تمرین می کردن. متاسفم که در زمانی زندگی می کنم که ... زندگی می کنند.
تختی سالهاست که مرده.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
0
0
آقا دیگه شورشو در آوردین
چقد خودمونا سانسور می کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار