کد خبر: 632451
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵
وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اینکه شرکت‌ های خوردوساز ایران در حال احیای قراردادهای گذشته با شرکت پژو هستند گفت: البته در قراردادهای جدید پژو باید تاوان گذشته را بپردازد.
تسنیم: وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اینکه شرکت‌ های خوردوساز ایران در حال احیای قراردادهای گذشته با شرکت پژو هستند گفت: البته در قراردادهای جدید پژو باید تاوان گذشته را بپردازد.

محمدرضا نعمت‌زاده در حاشیه همایش نشست مشترک هیئت‌های تجاری ایران و فرانسه در رابطه با عدم حضور نمایندگان شرکت پژو در این همایش تجاری اظهار داشت: بنده اطلاع چندانی از حضور یا عدم حضور نمایندگان شرکت پژو در این مراسم ندارم. اما در مجموع باید بگویم ایران و فرانسه برای تحقق همکاری خود در حوزه خودرو در تلاش برای احیای قراردادهای گذشته هستند.

وی با تاکید بر اینکه البته در قراردادهای جدید خودروسازی میان ایران و فرانسه باید معیارهای مختلفی برای عدم تکرار مشکلات گذشته در انعقاد قراردادهای میان خودروسازان دو کشور مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اساسی ایران در انعقاد  قراردادهای جدید گنجاندن سهم صادرات است.

وزیر صنعت با اشاره به اینکه در قالب همایش دو روزه مشارکت اقتصادی ایران و سرمایه‌گذاران فرانسوی امیدواریم به تفاهمات اولیه دست پیدا کنیم گفت: طرح مبادلات تجاری ایران و فرانسه در حال حاضر بسیار ناچیز و حدود 200 میلیون یورو است که امیدواریم با رفع تحریم‌های بین‌المللی این میزان مبادلات تجاری به 5 میلیارد دلار برسد.

نعمت زاده اضافه کرد: در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها هیچ بنگاه اقتصادی خارج از منافع خود اقدام  نمی‌کند البته امیدواریم بتوانیم به دستاوردهای مناسبی در قالب کمیته‌های مشترک دست پیدا کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار