کد خبر: 632407
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱
نخستین داروی ایرانی "بیوسیمیلار" ضد سرطان، امروز با حضور معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا دارو در محل شرکت دارویی "سیناژن" رونمایی می شود.
مهر: این دارو برای نخستین بار است که در داخل کشور به تولید می‌رسد و مراحل مختلف آزمایشگاهی و کارآزمایی بالینی را پشت سر گذاشته است.

داروی بیوسیمیلار که "پگاژن" نام دارد، در دنیا تنها توسط یک شرکت آمریکایی تولید می شود، از مرحله تولید ماده اولیه و کشت سلول توسط محققین، متخصصین ایرانی شرکت "سیناژن" تولید و پس از گذر از آزمونهای متعدد آزمایشگاهی، حیوانی و بالینی به تولید انبوه رسیده است.

این دارو بر اساس آخرین سطح فن آوری تولید داروهای نوترکیب تولید شده و تبدیل آن به شکل "پگیله" باعث سهولت مصرف بیماران و افزایش کارایی آن می‌شود. این تکنولوژی در حال حاضر در اختیار کشورهای بسیار معدودی در دنیا قرار دارد و ایران اولین تولیدکننده داروی "بیوسیمیلار" از این نوع است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار