کد خبر: 631160
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴
گزارشگران لبنانی اعلام کردند که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی یک پایگاه نظامی در فرودگاه لاذقیه را بمباران کرده‌ است.
تسنیم: گزارشگران لبنانی اعلام کردند که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی یک پایگاه نظامی در فرودگاه لاذقیه را بمباران کرده‌ است.

به گزارش صدای روسیه؛ نیروی هوایی اسرائیل یک پایگاه نظامی سوری را در فرودگاه لاذقیه، در شمال این کشور، مورد هدف قرار داد.

این خبر توسط برخی گزارشگران لبنانی مخابره شده است.

 هنوز هیچ منبع رسمی این خبر را تأیید نکرده‌ است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
شیر دل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
0
1
به نام یزدان پاک - محور مقاومت نباید برای رویارویی های آینده جز به نابودی کامل اسرائیل با سلاح متعارف بیاندیشد ! برای نابودی کامل نزدیک 100 هزار مراکز گوناگون موجود در اسرائیل باید دستکم 200 الی 500 هزار فروند انواع موشک غافلگیرانه (سحرگاه) با گرای دقیق و در حجم انبوه در کمترین زمان به مراکز راداری ، بندر ها ، فرودگاهها، ، پادگان ها ، مراکز امنیتی و نظامی سیاسی ، کارخانجات نظامی ، نیروگاههای برق ، و راه آهن ، رادیو تلویزیون و .... شلیک شود ! یعنی 10 برابر توان کنونی مقاومت ! یقیناً از دهها هزار موشک کار اساسی در نابودی اسرائیل بر نمی آید کما اینکه در موشکباران های قبلی روی اسرائیل هم اثبات شده ! برای دادن درس اساسی به تجاوزات اسرائیل باید صدها هزار فروند موشک به اسرائیل شلیک شود نه دهها هزار فروند ! ، تا انشاءالله یکبار برای همیشه غده سرطانی بدخیم از پیکر اسلام محو شود !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار