کد خبر: 619407
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان :
مرسوم است مسؤولان شرکت آب و فاضلاب در فصول گرم سال که مردم به دلیل افزایش دما ، آب بیشتری مصرف می کنند آنها را به صرفه جویی در مصرف آب توصیه نمایند اما استمرار خشکسالی و بدنبال آن کاهش بارندگی در استان اصفهان هم اکنون حجم ذخیره زاینده رود را به کمترین میزان در سالهای اخیر رسانده و صرفه جویی در پاییز و زمستان نیز بایستی استمرار یابد .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با بیان این مطلب در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما ، گفت: حجم سد زاینده رود حدود 1 میلیارد و 300 میلیون مترمکعب می باشد درحالی که هم اکنون به حدود 100 میلیون مترمکعب رسیده و این امر بیانگر آن است که برای دسترسی پایدار به آب شرب راهی جز مصرف بهینه آب وجود ندارد .

هاشم امینی با بیان اینکه استمرار خشکسالی رویکرد سیاست های وزارت نیرو درخصوص مدیریت منابع را تحت تأثیر قرار داده است اظهار داشت : باتوجه به وقوع پیاپی پدیده خشکسالی رویکرد سیاست وزارت نیرو از مدیریت تأمین به مدیریت تقاضا تغییر کرده است و با اعمال مدیریت مصرف می توان از مصرف بی رویه آب در بخشهای مختلف جلوگیری شود .

وی کاهش آب بدون درآمد را یکی از مؤلفه های مدیریت مصرف دانست و عنوان کرد : کاهش پرت شبکه آب یکی از سیاست های مهم شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان است . در این راستا در سالهای اخیر آبفای استان با اعمال تدابیری همچون نشت گیری های متعدد و اصلاح شبکه آب که بعنوان مثال در سال گذشته 150 کیلومتر اصلاح شبکه های فرسوده انجام گرفت منجربه کاهش میزان آب به حساب نیامده از 30 درصد به 20 درصد شده است ؛ این درحالیست که طبق استانداردهای جهانی میزان آب به حساب نیامده در شهرهای پرباران 25 درصد و در شهرهای خشک 15 درصد است .

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان چگونگی نرخ گذاری مصرف آب را یکی از اقدامات مؤثر در کاهش مصرف آب خواند و گفت : اعمال اقدامات تعرفه ای که از سوی وزارت نیرو صورت می گیرد تأثیر بسزایی در مصرف بهینه آب دارد چراکه با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها 5 الی 6 درصد در میزان مصرف آب صرفه جویی شد .

وی با بیان اینکه نصب پمپ مستقیم بر روی شبکه یکی از آسیب های جدی است که منابع آب را تهدید می کند تصریح کرد : متأسفانه در زمان پیک مصرف برخی از مشترکین به منظور غلبه بر افت فشار آب اقدام به نصب پمپ مستقیم بر روی شبکه می نمایندکه این امر توزیع ناعادلانه آب را به همراه دارد .

امینی در پایان مردم را به صرفه جویی در مصرف آب توصیه نمود و گفت : اگر هر شهروند در شبانه روز 5/1 لیتر در مصرف آب صرفه جویی کند می توان برای 40 هزار نفر آب تأمین کرد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار