کد خبر: 618203
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
استاندار بوشهر خبر داد !
استاندار بوشهر از راه اندازی گذر 75 متری امام علی بوشهر تا پایان هفته جاری خبر داد.

فریدون حسنوند در جمع خانواده‌های کارکنان استانداری بوشهر با تبریک دهه امامت و ولایت اظهار با بیان اینکه رشد و توسعه استان مدیون تلاش شبانه‌روزی کارکنان است، افزود: اگر امروز استان در مسیر رشد و پیشرفت قرار دارد و پروژه‌ها یکی پس از دیگری افتتاح می‌شوند همه مدیون تلاش کارکنان دولت است.

وی با اشاره به افتخارات استان بوشهر ابراز داشت: بوشهر متعلق به همه ایرانیان است و اگر نام بوشهر با خلیج فارس عجین شده و اگر خود را پایتخت انرژی و قطب اقتصادی کشور می‌دانیم و اگر بوشهر را قطعه‌ای از بهشت ایران می‌دانیم در واقع وظیفه همه ما سنگین‌تر می‌شود و باید شبانه‌روزی کار کنیم و از حرکت نایستیم تا روند توسعه متوقف نشود.

استاندار بوشهر افزود: هر روز در شهرستان‌ها شاهد به ثمر نشستن پروژه‌های ارزشمندی برای رفاه و آسایش مردم هستیم و می‌طلبد با برنامه‌ریزی بیشتر و اراده محکم‌تر این مسیر را تداوم ببخشیم.

حسنوند یادآور شد: تا ثانیه آخر که در این استان هستم کار و کار و کار سرلوحه امور است و تا هر لحظه که توان داشته باشیم نه تنها 20 ساعت کار بلکه تمام شبانه‌روز را در خدمت مردم هستیم و لحظه‌ای از حرکت نمی‌ایستیم.

وی گفت: اگر دل در گرو پیشرفت و توسعه استان داریم همه باید در کنار هم و برای آینده فرزندانمان، این استان گهربار را بسازیم و نباید کم‌کاری کنیم.

استاندار بوشهر در ادامه بر لزوم ارائه خدمت بی‌منت به مردم تاکید کرد و افزود: هیچ وقت برای گزارش کار در صداوسیما حضور پیدا نکردم و اعتقاد دارم که خدمت باید بدون منت باشد و باید در عمل خود را نشان دهیم و تلاش کرده‌ام عاشقانه در خدمت مردم باشم.

وی خاطرنشان کرد: در تمام ساعات شبانه‌روز و بدون خستگی و به عشق مردم کار کرده‌ام زیرا نگاه مردم به استاندار است و اگر استاندار شبانه‌روزی کار کند سایر مدیران و کارکنان نیز کار می‌کنند و نهادینه شدن این فرهنگ موجب خوشحالی است و خستگی را از تن ما بیرون می‌کند.

حسنوند در ادامه از افتتاح گذر 75 متری بندر بوشهر در چند روز آینده خبر داد و گفت: این گذر که از آرزوهای دیرینه مردم استان بود تا پایان هفته جاری راه‌اندازی می‌شود و امیدوار هستم رضایت خاطر مردم را فراهم کنیم.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار