
غلامحسین گودرزی گفت: این طرح ها که شامل ساخت ضریح، طلاکاری، مرمت کتیبه ها، گنبدها، رواق ها و اجرای طرح های چند منظوره خدماتی، رفاهی و درمانی است که با همکاری و تعامل تولیت اماکن مقدسه عراق فعال بوده و بدون وقفه ادامه دارد.
وی به طرح بزرگ صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف اشاره کرد و افزود: این طرح با ۲۲۰هزار مترمربع به سرعت در حال انجام است و امیدواریم مرحله نخست آن بزودی آماده شود.
معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور به نقش برجسته مردم خوزستان در کمک به بازسازی اماکن مقدسه عراق اشاره کرد و گفت: ایوان طلای حرم حضرت علی(ع) با کمک مردم این استان مراحل پایانی را می گذراند و کار نصب کتیبه های ایوان در ماه جاری به اتمام می رسد.
وی هزینه طلاکاری ایوان حرم علوی را ۱۲۵ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تاکنون مردم خوزستان ۸۰ میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی(طلا)برای این طرح بزرگ اختصاص دادند.
گودرزی به قطعی شدن ساخت ۶ در حرم امامین عسگریین(ع)در چهار شهر اهواز، امیدیه، اندیمشک و آبادان اشاره کرد و افزود: ساخت هر در، ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه دارد که با مشارکت مردم طی پنج ماه آینده به پایان می رسد.