کد خبر: 617573
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از نیاز اعتبار 600 میلیارد ریالی برای تکمیل طرح آبرسانی به شهرستان جم خبر داد .

دکتر حسین بنکداری در بازدید از طرح بزرگ آبرسانی شهرستان جم گفت: هم‌اکنون 22 کیلومتر از انشعاب خط آبرسانی کوثر به شهرستان جم توسط وزارت نفت در دست اجراست که برای تکمیل این طرح 600 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وي اظهار داشت: توسعه شبکه‌های آبرسانی در مناطق مختلف کشور مورد توجه و تاکید مسئولان قرار دارد و در استان‌های مختلف با بررسی مشکلات موجود، اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت انجام می‌دهیم.

اين مسئول افزود: کیفیت‌بخشی در اجرای طرح‌ها و نوسازی شبکه‌ها به منظور جلوگیری از هدررفت آب از اولویت‌های مسئولان است که امیدوار هستیم به اهداف مورد نظر برسیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به مشکلات آب در شهرستان جم خاطرنشان کرد: باید راهکاری اساسی برای تامین اعتبارات مورد نیاز این طرح اندیشیده شود و نباید این طرح بر روی زمین بماند.

وی ابراز داشت: آب شهرستان جم در وضعیت بحرانی قرار دارد و باید سریعا راهکارهای لازم و مناسب برای رفع معضلات این شهرستان اتخاذ شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر نیز در اين رابطه گفت: توجه مسئولان شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به استان بوشهر شایسته تقدیر است و امیدوار هستیم این بازدید خروجی خوبی داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار