کد خبر: 616511
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰
انتخابي 2014 برزيل در سراسر دنيا
رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2014 امشب و فردا شب در سراسر دنيا به پايان مي‌رسد تا چهره 10 تيم ديگر راه‌يافته به برزيل مشخص شود.
فریدون حسن
رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2014 امشب و فردا شب در سراسر دنيا به پايان مي‌رسد تا چهره 10 تيم ديگر راه‌يافته به برزيل مشخص شود. 
در گروه‌هاي نه‌گانه قاره اروپا، اسپانيا، انگليس و روسيه در يك قدمي صعود قرار دارند و بقيه نيز بسيار اميدوارند تا حداقل با كسب عنوان دوم گروه گام به مرحله پلي‌آف بگذارند. در گروه A بلژيك صعودش را قطعي كرده وكرواسي به عنوان تيم دوم راهي پلي‌آف شده بنابر اين تمام بازي‌هاي امشب اين گروه تشريفاتي است. 
لاجوردي‌پوشان ايتاليا نيز در گروه B كار صعود خود را تمام كرده‌اند. بقيه بايد براي پلي‌آف مبارزه كنند اما نكته جالب اينكه بلغارستان،‌ دانمارك، چك و ارمنستان هر چهار تيم شانس صعود دارند. دو تيم اول 13 امتيازي هستند و دو تيم دوم 12 امتيازي. در اين بين كار دانمارك آسان‌تر به نظر مي‌رسد. آنها با مالت حذف شده بازي دارند، اما چك بايد به مصاف بلغارستان برود و ارمنستان هم ميهمان ايتاليايي است كه حتماً نمي‌خواهد ببازد. 
سرنوشت گروه C نيز كاملاً مشخص است،‌آلمان به برزيل راه يافته و سوئد به پلي‌آف. بنابر اين دو تيم تشريفاتي به مصاف هم مي‌روند و بقيه هم براي كسب عنوان سومي به بعد بازي مي‌كنند. 
در گروه D‌ هلند صعود كرده و جنگ براي حضور در مرحله بعدي بين تركيه و روماني 16 امتيازي است. تركيه بايد از هلند ميزباني كند و روماني نيز در ديداري نسبتاً آسان پذيراي ليتوني است. ‌شايد بتوان گفت كه شانس روماني در اين بين بيشتر است. 
سوئيس تيم صعود كرده گروه F‌ است و ايسلند و اسلووني دو تيمي هستند كه تلاش مي‌كنند در جايگاه دوم گروه قرار گيرند. ايسلند بايد به مصاف نروژ برود و اسلووني ميهمان سوئيس است. 
اما در گروه F روسيه تقريباً صعودش قطعي است. شاگردان كاپلو درمصاف با آذربايجان فقط يك امتياز مي‌خواهند تا مسافر برزيل شوند. پرتغال هم به عنوان اميد اول صعود به پلي آف بايد در غياب رونالدو به مصاف لوكزامبورگ برود. 
در گروه G همه چيز بين يونان و بوسني تمام مي‌شود. هر دو تيم 22 امتيازي هستند، يونان در خانه به مصاف ليختن اشتاين مي‌رود و بوسني نيز ميهمان ليتواني است هر كدام پا پس بگذارند بايد به پلي آف بروند و ديگري را مسافر برزيل كنند. 
گروه H جايي است كه شاگردان روي هاچسون در ويمبلي به مصاف لهستان مي‌روند تا با كسب حتي يك تساوي نيز راهي جام جهاني شوند. البته اين به شرطي است كه اوكراين نتواند سن‌مارينو را شكست دهد بنابر اين انگليسي‌ها براي اينكه خيالي راحت داشته باشند بايد پيروز شوند تا خود برزيلي شوند و اوكراين را پلي‌آفي كنند و در نهايت در گروه I، مدافع عنوان قهرماني، يعني اسپانيا يك مساوي از گرجستان مي‌خواهد آن هم در خانه و فرانسه نيز بايد به مصاف فنلاند برود و خود را آماده مرحله سخت بعدي كند. 
  امريكاي جنوبي
در امريكاي جنوبي كار صعود آرژانتين تمام شده و جدال سخت بين چهار تيم كلمبيا،‌اكوادور، شيلي و اروگوئه است، اروگوئه در بازي آخر با آرژانتين رقابت مي‌كند، هر چند كه به نظر مي‌رسد آنها بايد خود را آماده رويارويي با نماينده آسيا در پلي‌آف نمايند. 
در ساير ديدار‌ها پاراگوئه با كلمبيا، شيلي با اكوادور  و پرو با بوليوي به مصاف هم مي‌روند كه در اين بين كلمبيا،‌ اكوادور و شيلي شانس صعود مستقيم به برزيل را دارند. 
  امريكاي شمالي و مركزي 
در اين گروه صعود امريكا، هندوراس و كاستاريكا تقريباً قطعي شده و اين مكزيك است كه بايد براي حضور در پلي‌آف تلاش كند. چهارشنبه شب پاناما از امريكا پذيرايي مي‌كند،‌جامائيكا ميزبان هندوراس است و كاستاريكا نيز به مصاف مكزيك مي‌رود.
  آفريقا
در آفريقا دور رفت مرحله دوم و پاياني با انجام دو ديدار پيگيري شد و نيجريه دو بر يك اتيوپي را شكست داد. اما ديدار كامرون و تونس به تساوي بدون گل رسيد. آخرين بازي را هم امشب غنا و مصر برگزار مي‌كنند. پيش از اين ساحل عاج 3 بر دو از سد سنگال گذشت و بوركينافاسو نيز 3 بر دو الجزاير را شكست داد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار