کد خبر: 614400
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
تدابير شديد امير قلعه نويي براي بازي برگشت استقلال با اف سي سئول
استقلالي‌ها اين روزها خودشان را براي بازي برگشت با اف سي سئول آماده مي‌كنند، مسابقه‌اي كه با توجه به شكست دو بر صفر در كره جنوبي، براي آبي پوشان حساسيت زيادي دارد
سعيد احمديان
استقلالي‌ها اين روزها خودشان را براي بازي برگشت با اف سي سئول آماده مي‌كنند، مسابقه‌اي كه با توجه به شكست دو بر صفر در كره جنوبي، براي آبي پوشان حساسيت زيادي دارد، حساسيتي كه باعث شده روزهاي سرنوشت‌سازي در انتظار آبي‌ها باشد. استقلال در حالي چهارشنبه گذشته به اف سي سئول باخت كه بر خلاف بازي بوريرام تايلند، شاگردان قلعه نويي ضعف‌هاي مشهودي داشتند كه در نهايت سبب شد تا شاگردان قلعه‌نويي مقابل نماينده كره دو گل بخورند و دست خالي به تهران برگردند. حالا در حالي از امروز تمرينات استقلال براي بازي چهارشنبه شروع مي‌شود كه امير قلعه نويي فرصتي دو روزه براي بازسازي تيمش دارد تا بتواند در بازي برگشت نتيجه لازم را براي رفتن به فينال ليگ قهرمانان آسيا بگيرد.
 
در اين راه او بايد با تماشاي بازي رفت تمركزش را روي بر طرف كردن نقاط ضعف استقلال بگذارد، مشكلاتي كه باعث شد تا تيم قلعه نويي پس از يك بازي قابل قبول البته تنها در نيمه دوم در بدشانسي بزرگ قلعه نويي براي بازي چهارشنبه غيبت دو ستاره استقلال است، موضوعي كه باعث شده تا امير اين روزها در تمرينات به دنبال جانشينان آنها باشد. جواد نكونام و آندو تيموريان به دليل دو اخطاره بودن نمي‌توانند در مسابقه برگشت بازي كنند.
با تمام اينها امير قلعه نويي بايد تيمي را آماده بازي چهارشنبه كند كه بتواند در غيبت دو بازيكن تاثيرگذارش به خصوص آندو كه وزنه سنگيني در خط هافبك استقلال به حساب مي‌آمد نتيجه لازم را بگيرد. تيموريان در حالي نمي‌تواند چهارشنبه براي استقلال بازي كند كه او در مسابقات گذشته آبي‌ها يكي از بهترين بازيكنان تيمش بود و به نظر مي‌رسد غيبت او در بازي با اف سي سئول محسوس خواهد بود.
با توجه به غيبت آندو و نكو، به نظر مي‌رسد در اولين تغيير امير قلعه نويي، از پژمان منتظري در خط هافبك استفاده كند، منتظري فصل گذشته هم در مواقعي كه آبي‌ها با كمبود هافبك مواجه بودند در اين پست بازي كرده است. البته پژمان نوري هم ديگر گزينه‌اي است كه قلعه نويي مي‌تواند از او در پست هافبك دفاعي استفاده كند.
قرار گرفتن لاوره هافبك صربستاني استقلال هم از ديگر گزينه هايي است كه قلعه نويي روي او فكر مي‌كند. لاوره كه به عنوان هافبك هجومي براي پر كردن جاي مجتبي جباري به استقلال آمده است هنوز فرصت بازي زيادي پيدا نكرده اما به نظر مي‌رسد با توجه به غيبت نكو در بازي چهارشنبه، قلعه نويي فرصت بيشتري به او بدهد.
 
البته به جز غيبت آندو و نكونام، دغدغه ديگر قلعه‌نويي براي بازي چهارشنبه مصدوميت خسرو حيدري است. حيدري كه بازي رفت را به دليل محروميت از دست داد براي بازي برگشت به خاطر مصدوميت، وضعيت مبهمي دارد. اين در حالي است كه جاي خالي شماره 2 استقلال در بازي سئول محسوس بود و آبي‌ها بدون حضور خسرو در جناحين عملكرد خوبي نداشتند، با اين حال قلعه نويي به پزشكان استقلال تأكيد كرده است كه حيدري را براي بازي چهارشنبه مي‌خواهد و او بايد آماده بازي شود.
با توجه به مصدوميتي هم كه حيدري سابق بر اين با آن دست به گريبان بوده، با نظر قلعه نويي تمرينات ويژه بدنسازي و پزشكي ورزشي براي او در نظر گرفته شده تا آقاي شماره 2 به لحاظ بدني مشكلي از بابت حضور در ديدار برگشت مقابل تيم كره‌اي نداشته باشد. اين تمرينات ويژه بدنسازي و پزشكي زير نظر دكتر نوروزي در محل كمپ مرحوم حجازي توسط حيدري مرور شد تا وي بتواند هرچه سريعتر آمادگي جسماني ايده‌آلش را براي بازي سرنوشت ساز روز چهارشنبه به دست آورد.
معاون پزشكي استقلال با اشاره به وضعيت خسرو حيدري ديروز به سايت گل گفت :«خسرو وضعيت خوبي دارد و در كنار سايرين تمرينات تيمي را همراهي مي‌كند اما در هر صورت با توجه به اينكه شرايط تمرين با مسابقه تفاوت دارد، به حتم قبل از بازي روز چهارشنبه يك چك تست نهايي از وضعيت او خواهيم گرفت تا كادرفني بتواند با خيال راحت بر استفاده از اين بازيكن حساب باز كند.»
محمد قاضي هم ديگر مصدوم استقلالي‌ها است كه شرايطش براي بازي برگشت با اف سي سئول مشخص نيست. دكتر نوروزي درباره آخرين وضعيت مهاجم استقلال هم گفت: « از محمد قاضي تست MRI گرفتيم كه تا اين لحظه جواب آن به دست مان نرسيده و منتظر هستيم تا با ديدن اين پاسخنامه نظر قطعي درباره شرايط اين بازيكن بدهيم.»
 
چهره عصباني امير قلعه نويي در تمرين شنبه استقلال به خوبي نشان از نارضايتي او از بازيكنانش دارد. قلعه‌نويي با توجه به اينكه با استقلال به نيمه نهايي ليگ قهرمانان رسيده، نمي‌خواهد فرصت رسيدن به فينال را از دست بدهد. به همين خاطر او در تمرينات آبي‌ها به بازيكنان تأكيد كرده است كه تمام هوش و حواسشان بايد متوجه بازي چهارشنبه باشد و بايد از مسائل حاشيه‌ها پرهيز كنند. به همين خاطر قلعه نويي شنبه پيش از شروع اولين تمرين استقلال براي بازي برگشت تذكرات جدي به بازيكنان داد واز آنها خواسته تا با سر زدن به فيس بوك و شبكه‌هاي اجتماعي تمركز خودشان را به هم نزنند و از اشتباهات بازي رفت درس بگيرند، تذكرات جدي كه علي فتح الله زاده هم آن را تأييد مي‌كند.
مديرعامل استقلال ديروز به فارس گفت:« تا روز چهارشنبه سه چهار روز بيشتر وقت نداريم تا يك روز تاريخي را رقم بزنيم. بچه‌ها و همه ما در اين چند روز بايد كامپيوتر، فيس‌بوك و. . . را كنار بگذاريم، خوب استراحت كنيم تا به موفقيت برسيم. قلعه‌نويي خيلي تذكرات جدي و صريحي به بازيكنان داده بود. او تمام چيزهايي كه در جلسه قبل از بازي مي‌گفت در زمين اتفاق مي‌افتاد. روي برخي از مطالب قلعه‌نويي چندين بار تأكيد مي‌كرد و گفته از چه ناحيه‌اي ممكن است به ما مشكل وارد شود. اين موارد را چند بار براي اشخاص خاص اعلام مي‌كند اما متأسفانه همان در زمين اتفاق مي‌افتد. وقتي چنين مشكلي به وجود مي‌آيد اگر شما و من هم باشم خيلي ناراحت مي‌شويم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار