کد خبر: 613936
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
اف سي سئول كره جنوبي 2 – استقلال ايران صفر
استقلال در بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا به اف سي سئول كره‌جنوبي باخت تا همه نگاه‌ها براي جبران شاگردان قلعه نويي به بازي برگشت باشد
سعيد احمديان
استقلال در بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا به اف سي سئول كره‌جنوبي باخت تا همه نگاه‌ها براي جبران شاگردان قلعه نويي به بازي برگشت باشد. آبي پوشان در بازي ديروز در حالي كه نمايش ضعيفي داشتند دو بر صفر مقابل اف سي سئول شكست خوردند تا روياي آبي‌ها براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان آسيا كمرنگ‌تر از قبل شود، آن هم در مسابقه‌اي كه آبي‌ها خوش شانس بودند كه بيشتر از دو گل نخوردند تا كارشان براي جبران در آزادي سخت‌تر از اين نشود. حالا آبي‌ها براي صعود به فينال بايد در بازي چهارشنبه آينده بيشتر از دو گل به كره‌اي‌ها بزنند و مراقب باشند كه گل نخورند. در مسابقه ديگر نيمه نهايي هم گوانگ‌ژوي چين با هدايت مارچلو ليپي در حالي كه از كاشيوا ريسول ابتدا يك بر صفر عقب افتاده بود در ادامه چهار گل به ثمر رساند تا 4- 1 برنده بازي رفت باشد، مسابقه‌اي كه در ژاپن برگزار شد و از الان مي‌توان تيم خبرساز چيني با سرمربي معروف ايتاليايي‌اش را يك پاي مسابقه نهايي ليگ قهرمانان آسيا به حساب آورد. 
   
استقلال بازي ديروز با اف سي سئول را با يك تغيير نسبت به بازي با بوريرام شروع كرد، محمد مهدي نظري به جاي خسرو حيدري كه محروم بود در تركيب قرار گرفته بود. بازي در دقايق اوليه در ميانه زمين جريان داشت و هافبك‌هاي تيم پر كارترين بازيكنان زمين بودند. در بعضي از دقايق استقلال و بعضي دقايق هم اف سي سئول تيم برتر بود اما خبري از موقعيت خطرناك روي دروازه‌ها نبود و دو تيم در حال محك زدن هم بودند. بر خلاف نيمه اول بازي با بوريرام، استقلالي‌ها رو به يك بازي دفاعي نياورده بودند و با اداره بازي سعي در نزديك شدن به دروازه اف سي سئول داشتند. 
از دقيقه 35 به بعد بود كه تيم كره‌اي از اين رو به آن رو شد و با افزايش فشار، سعي داشت به گل برسد. در اولين حمله خطرناك كره‌اي‌ها توانستند دروازه استقلال را باز كنند و 
يك – صفر جلو بيفتند. در دقيقه 39 ضربه سر بازيكن كره را رحمتي با يك شيرجه ديدني دفع كرد اما در برگشت دژان داميانويچ مونتگرويي در ريباند با يك ضربه سر توپ را وارد دروازه رحمتي كرد تا نشان دهد كه عنوان اينكه او خطرناك‌ترين بازيكن اف سي سئول است بي‌راه نيست. 
در ادامه بازي به رغم عقب افتادن استقلال، باز هم اين تيم كره‌اي بود كه بر جريان بازي حاكم بود و سعي در زدن گل‌هاي بيشتر داشت تا خيالش براي بازي برگشت راحت‌تر باشد. يك دقيقه بعد از گل اول اف سي سئول مي‌توانست باز هم روي يك ريباند و توپ دفع شده توسط رحمتي به گل دوم برسد اما ضربه مولينا بازيكن كلمبيايي تيم كره‌اي در يك موقعيت خوب از بالاي دروازه به بيرون رفت تا آبي‌ها خوش شانس باشند كه بلافاصله گل دوم را نخورده‌اند. 
نيمه اول با تك گل داميانويچ يك- صفر به نفع اف سي سئول به پايان رسيد. در شروع نيمه دوم امير قلعه نويي همان تعويض هميشگي‌اش را انجام داد و فرهاد مجيدي را به ميدان فرستاد تا با حضور كاپيتان آبي پوشان، استقلال قدرت بيشتري براي جبران گل خورده داشته باشد. با اين حال برخلاف بازي با بوريرام كه استقلال در نيمه دوم بازي را هجومي شروع كرد اما در اين بازي، باز هم تيم كره‌اي بود كه هجومي شروع كرد. ارسال و نفوذ از جناحين از حربه‌هاي اصلي تيم اف سي سئول براي گلزني بود، آنها در نيمه دوم به خصوص از جناح راست بارها دروازه استقلال را تهديد كردند. 
اين در حالي بود كه استقلالي‌ها با توجه به غيبت خسرو حيدري، تاكتيك آنها در بازي از جناحين براي گلزني به بن بست خورده بود و با توجه به نداشتن يك هافبك هجومي و طراح كه ضعف اصلي استقلال در بازي‌هاي فصل جديد است، مهاجمان اين تيم نتوانستند توسط هافبك‌ها در موقعيت گلزني قرار بگيرند و مجبور مي‌شدند براي گرفتن توپ به زمين خودي بيايند، موضوعي كه باعث شد هم فرهاد مجيدي و هم محمد قاضي توان زيادي را از دست بدهند و آن شادابي هميشگي را نداشته باشند. 
با اين شرايط به گل رسيدن اف سي سئول در حالي كه استقلال زور تحت فشار گذاشتن تيم كره‌اي را نداشت قابل پيش بيني بود. هنوز زمان شمار بازي به دقيقه 50 نرسيده بود كه اف سي سئول به گل دوم هم رسيد. بازهم سانتر از راست كره‌ها روي خط شش قدم استقلال با دفع ناقص مدافعان اين تيم همراه بود تا گويو‌هان با يك شوت دقيق به راحتي گل دوم سئول را به ثمر برساند و كار را براي جبران استقلال دشوارتر كند. 
در ادامه تا پايان بازي آبي‌ها توانستند براي دقايقي اف سي سئول را زير فشار بگذارند اما كار جايي مشكل مي‌شد كه هر حمله استقلال را كره‌اي‌ها با يك حمله خطرناك‌تر پاسخ مي‌دادند و اگر هنرنمايي رحمتي و بدشانسي سئول نبود آنها مي‌توانستند توسط داميانويچ و مولينا به گل‌هاي بيشتري برسند. شايد خطرناك‌ترين صحنه بازي براي استقلال سانتر بيگ زاده ضربه سر نامتعادل قاضي بود كه در شرايطي كه مدافعان كره‌اي هم كاري از دستشان بر نمي‌آمد به سختي در دستان يونگ دائه جاي گرفت تا در نهايت استقلال بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا را دو بر صفر به اف سي سئول كره واگذار كند. 
حالا همه اميدهاي شاگردان قلعه نويي به بازي برگشت در‌آزادي براي جبران است، هدفي كه سرمربي استقلال پس از پايان بازي ديروز هم به آن اشاره كرد و گفت نااميد نيست: «پيش از هر چيز به تيم سئول تبريك مي‌گويم. متأسفانه بازي پر اشتباهي را از خود به نمايش گذاشتيم و باعث شد شكست بخوريم. متأسفانه با بدشانسي هم مواجه شديم و توپ هايمان وارد دروازه نشد. اما اين بازي فقط يك نيمه از يك ديدار 180 دقيقه‌اي بود و يك نيمه 90 دقيقه‌اي ديگر در تهران مانده است و سعي مي‌كنيم با كمك هوادارانمان اين نتيجه را جبران كنيم و به مرحله فينال صعود كنيم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار