کد خبر: 613255
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۲
الناز خمامي‌زاده

چند روزي است كه شبكه جديدي تحت عنوان شبكه «نسيم» به ليست شبكه‌هاي ديجيتالي كشور افزوده شده است؛ شبكه‌اي كه از طريق سيستم ستاباكس قابل دريافت است و در مسير شادي آفريني و تزريق شور و نشاط اجتماعي به جامعه فعلاً به صورت آزمايشي راه‌اندازي شده است؛ اگرچه بايد اين همت مسئولان به شادي‌آفريني و تأسيس شبكه‌اي با محوريت پخش برنامه‌هاي طنز محور را به فال نيك گرفت آن هم در شرايطي كه شبكه‌هاي ملي كشورمان به وضوح به كمبود پخش برنامه‌ها و ميان برنامه‌هاي طنز مبتلا هستند، اما سؤالي كه مطرح مي‌شود اين است كه خوراك اين شبكه چه خواهد بود ؟ آيا قرار است اين شبكه هم به ستون كسالت‌آور برنامه‌هاي طنز آرشيوي تكيه كند؟

وقتي صحبت از آرشيو و به خصوص آرشيو برنامه‌هاي طنز مي‌شود بايد اين حقيقت را پذيرفت كه ذائقه مردم از برنامه‌هاي تكراري و خنده داري كه در ايام ولادت و جشن‌هاي مذهبي از شبكه‌هاي مختلف سيما پخش مي‌شود، اشباع شده است؛ اينكه شبكه تازه تأسيس «نسيم» در ابتداي راه بخواهد يك راست به سراغ بازپخش همان برنامه‌هاي طنز سابق برود تا حدودي توجيه‌پذير است اما ادامه اين راه نمي‌تواند اين شبكه را در ميدان رقابت با ساير شبكه‌هاي فارسي زبان ماهواره‌اي همچون « صفر تا صد » كه تقريباً همزمان راه‌اندازي شده است از آب و گل بيرون بكشد. «نسيم» براي خنداندن مردم كشوري كه لبخند را مي‌توان به سختي بر گوشه لبشان نشاند نياز به پخش برنامه‌هاي جديد و متنوع طنز دارد؛ برنامه هايي كه جنبه تكرار نداشته باشند و بيننده را به سبب اين تازگي پاي شبكه « نسيم » بنشانند؛ شايد توجه به همين موضوع سبب شده است كه « نسيم » در ابتداي راه از مردم ايران بخواهد ويدئوهاي خنده‌دار خانگي خود را به آدرس اين شبكه ارسال كنند و احتمالاً با توجه به خطوط قرمز رسانه ملي، بخش زيادي از كنداكتور پخش « نسيم » در آينده نزديك محل نمايش ويدئوهاي شخصي مردم از لحظه به خواب رفتن كودكان هنگام خوردن غذا يا بر زمين افتادنشان باشد؛ اما به نظر مي‌رسد كه دست اندر كاران « نسيم » بايد براي جمع كردن مخاطبان به دور خود به فكري فراتر از جمع آوري ويدئوهاي شخصي و پخش برنامه‌هاي آرشيوي صدا و سيما باشند.

خوشبختانه سير تأسيس شبكه‌هاي ديجتالي در كشور، سير رو به صعود و در خور ستايشي است؛ اما محتواي اكثر اين شبكه‌ها بر بازپخش برنامه‌ها و فيلم‌هاي سينمايي متمركز است. حالا در ميدان رقابتي كه هر روز دشوارتر از قبل مي‌شود « نسيم » از راه رسيده است تا براي مردم ايران در تنگناي مشكلات و دغدغه‌هاي اجتماعي نسيم اميدواري و شادي‌آفريني باشد؛ تنها اميد مي‌رود كه اين شبكه، آرشيو كهنه سال برنامه‌هاي طنز سيما را براي پخش برنامه‌هايش انتخاب نكرده باشد چراكه حداقل در حيطه طنز اين آرشيو نمي‌تواند تا ابد پاسخگوي ميل به روز شده مردم طنز‌پسند و مشكل‌پسند ايران باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار