کد خبر: 613189
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۹
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهور کشورمان دوشنبه صبح بعد از اینکه زنگ مهر را به صدا در آورد، به فرودگاه مهرآباد رفته و تهران را به مقصد نیویورک ترک خواهد کرد.
فارس: در جریان این سفر برخی از مقامات دولتی و همچنین دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رییس جمهور را همراهی می‌کنند؛ گرچه هنوز ویزا برای برخی از اطرافیان رییس جمهور جهت سفر صادر نشده است و شاید طی یکی دو روز آینده این اتفاق رخ دهد.

از جمله کسانی که احتمالا رییس جمهور را در این سفر همراهی خواهند کرد، می‌توان به نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور، نجفی رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، زنگنه وزیر نفت ،طیب نیا وزیر اقتصاد و امور دارایی و همچنین دو تن از نمایندگان مجلس چون مره‌صدق نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی و همچنین دستغیب نماینده شیراز نماینده مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

لازم به یادآوری است محمد جواد ظریف هفته گذشته به همراه تعدادی از معاونینش که از آنها به عنوان تیم مذاکره کننده ایران یاد می‌شود به نیویورک سفر کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار