کد خبر: 612838
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۷
گزارش سازمان ملل در مورد استفاده تسليحات شيميايي در سوريه بهانه‌جويي‌هاي امريكا براي دخالت نظامي در سوريه را خنثي كرد.
يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت كه گزارش سازمان ملل در مورد استفاده تسليحات شيميايي در سوريه بهانه‌جويي‌هاي امريكا براي دخالت نظامي در سوريه را خنثي كرد.
به گزارش ايسنا، ابراهيم آقامحمدي با اشاره به گزارش سازمان ملل در مورد ادعاي استفاده تسليحات شيميايي در سوريه گفت: از همان ابتدا تمامي آگاهان به امور سياسي اين موضوع را مي‌دانستند كه دولت سوريه از سلاح شيميايي استفاده نكرده است.
وي افزود: طبق اسناد و مدارك و تصاوير ماهواره‌اي كه در اختيار روسيه قرار داشت و همچنين اعتراف معارضين كه سلاح‌ها را از عربستان گرفته و نمي‌دانستند كه آنها شيميايي است و همچنين وضعيت دولت سوريه در بازپس‌گيري بسياري از مناطق از معارضين مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه استفاده از سلاح شيميايي توسط معارضين صورت گرفته است. اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس اضافه كرد: اين توطئه توسط مرتجعين منطقه و برخي كشورهاي همسايه سوريه مثل تركيه ايجاد شده كه با همكاري و هم‌انديشي غرب زمينه استفاده از سلاح شيميايي را فراهم كرده تا آنها در سوريه مداخله نظامي كنند. آقامحمدي گفت: تمامي اين اقدامات براي آن است كه دولت اسد دولتي مقاوم در برابر رژيم صهيونيستي است كه غرب به دنبال ساقط كردن اين دولت است.
وي ادامه داد: در شرايطي كه امريكا به دنبال دخالت نظامي در سوريه بود، ملت‌ها و دولت‌هاي آزاده‌خواه دنيا با اين اقدام مخالفت كردند و حتي بسياري از حاميان امريكا همچون پارلمان انگليس با اقدام نظامي موافقت نكرد، به همين دليل اوباما توپ را در زمين كنگره انداخت تا به نوعي از جنگ فرار كند. اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد: آنها به اين نتيجه رسيدند كه مداخله زورگويانه و بي‌منطق است. در اين شرايط موضع‌گيري دولت روسيه، ايران و چين با توجه به اسناد و مدارك جهانيان را به اين نتيجه رساند كه مداخله نظامي در سوريه كاري نادرست است و به دنبال آن پيشنهاد روسيه در مورد نظارت بر تسليحات شيميايي مطرح شد.
آقامحمدي با تأكيد بر اينكه استفاده از سلاح شيميايي از سوي دولت روسيه نبوده است، گفت: گروهي از معارضين با اطلاع و آگاهي كشورهاي مرتجع عرب و غربي‌ها از سلاح شيميايي استفاده كردند، به همين دليل در گزارش سازمان ملل نامي از طرف استفاده‌كننده از سلاح شيميايي برده نشده است. وي تأكيد كرد: اگر دولت اسد از سلاح شيميايي استفاده كرده بود، حتماً اين موضوع در گزارش سازمان ملل قيد مي‌شد. آنها به خاطر نفع دولت اسد كاري نكردند بلكه براي آنكه نامي از معارضين به ميان نيايد در گزارش سازمان ملل نام گروه معارضين به عنوان مسئول اصلي استفاده‌كننده از سلاح شيميايي قيد نشده است.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه با گزارش سازمان ملل توطئه امريكا خنثي شد، گفت: با اين گزارش امريكا ديگر بهانه‌اي براي اقدام نظامي عليه سوريه ندارد و مجبور است به راه‌حل سياسي براي حل بحران اين كشور تن دهد؛ راه‌حلي كه جز با برگزاري انتخابات در سوريه ميسر نمي‌شود.
آقامحمدي گفت: تنها مردم سوريه مي‌توانند بحران اين كشور را حل كنند، آن هم از طريق انتخاباتي آزاد كه قرار است در سال آينده برگزار شود. مردم سوريه مي‌توانند با حضور در انتخابات، رئيس‌جمهور مورد‌نظر خود را انتخاب كرده و به دنبال آن سرنوشت‌شان را تعيين كنند. وي ابراز اميدواري كرد كشورهاي جهان به خصوص مردم آزاده دنيا هر چه سريع‌تر شاهد خروج بيگانگان و اوباش كه از طرف غربي‌ها در سوريه مي‌جنگند از خاك اين كشور باشند. اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پايان تأكيد كرد كه گزارش سازمان ملل بهانه‌جويي‌هاي امريكا و مرتجعين منطقه براي دخالت نظامي در سوريه را خنثي كرد كه با اين گزارش ديگر گزينه نظامي امري منتفي شده به شمار مي‌آيد و آنان بهانه‌اي براي حمله به سوريه ندارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار