کد خبر: 611783
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۶
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با وجود فجیع‌ترین سابقه جنایت‌های ضد انسانی‌اش، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را جنایتی ضدانسانی خواند و گفت دمشق باید سلاح‌های شیمیایی‌اش را منهدم کند.
فارس: ‌بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و شیمون پرز رئیس این رژیم امروز در اظهاراتی خواستار از بین بردن سلاح‌های شیمیایی در سوریه از طریق حمله نظامی غربی به این کشور شدند.

رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از نتانیاهو اعلام کرد: الان باید مطمئن شد که دولت سوریه ناوگان سلاح‌های شیمیایی خود را از بین می‌برد و جهان باید تضمین کند که کسانی که سلاح‌های شمیایی را به کار می‌گیرند،‌ هزینه آن را پرداخت خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد که پیامی که سوریه دریافت کند، در تهران نیز شنیده خواهد شد.

نتانیاهو که بارها در تجاوزهای خود به غزه و لبنان از سلاح‌های شیمیایی و هسته‌ای ضعیف شده و سایر سلاح‌های ممنوعه از جمله فسفر سفید استفاده کرده است، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را جنایتی وحشتناک و ضد انسانی خواند.

پرز نیز پیشتر ابراز اطمینان کرده بود که اگر سوریه در وعده‌های خود نسبت به سلاح‌های شیمیایی صادق نباشد، آمریکا به این کشور حمله خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار