کد خبر: 611774
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
همايش ائمه جمعه سراسر كشور با صدور بيانيه‌اي به كار خود پايان داد

ائمه جمعه سراسر كشور در پايان بيست‌ودومين گردهمايي ائمه جمعه سراسر كشور با صدور بيانيه‌اي تأكيد كردند كه ائمه جمعه ضمن حمايت از دولت تدبير و اميد، نقد منصفانه و مشفقانه دولت را در دستور كار خود قرار مي‌دهد.

به گزارش ايسنا، در بخشي از اين بيانيه آمده است: ما شركت‌كننده در اين همايش با احساس دين نسبت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران به عنوان فتح‌الفتوح برخاسته از مجاهدت‌هاي امام(ره) و مجاهدان و شهيدان در عرصه رويارويي دنياي مادي با اسلام و تعهد به پاسداري از فرهنگ قرآن و اهل بيت و دستاوردهاي انقلاب به عنوان كانون بيداري اسلامي لازم مي‌دانيم موارد ذيل را به استحضار مردم شريف در سراسر ميهن اسلامي و مسئولان برسانيم.

1- ما ائمه جمعه سراسر كشور، جاودانگي، عزت و اقتدار و سربلندي ملت بزرگ ايران را همواره در گرو وحدت كلمه و همبستگي ديني و حول محور ولايت و رهبري دانسته و با اعتقادي راسخ به پايبندي به اصل مترقي ولايت فقيه و تبعيت از رهنمودها و تحقق منويات ولي امر مسلمين حضرت آيت‌الله امام خامنه‌اي را تنها راه مطمئن براي رسيدن به يك حقيقت مي‌دانيم. لذا همگان را به استمرار تبعيت محض از ولايت و رهبري فراخوانده و آن را ضامن پيروزي در برابر استكبار جهاني و نظام سلطه مي‌داند.

2- با توجه به توطئه‌هاي زنجيره‌اي و مستمر نظام سلطه و استكبار از تهديد و تحريم و تحريك تا جنگ نرم و تلاش در جهت مايوس‌سازي مردم نسبت به آينده انقلاب، تلاش‌هاي قواي سه گانه در توجه به مشكلات اقتصادي و حركت به سمت نهادينه‌سازي سبك زندگي اسلامي- ايراني را ضرورت غيرقابل انكار دانسته و لذا از دولت و ملت ايران اسلامي مي‌خواهيم كه رهنمودهاي مقام معظم رهبري در زمينه مهندسي فرهنگي، ‌فرهنگ عمومي و به ويژه سبك زندگي سرلوحه برنامه‌ريزي خود قرار داده و با حركت به سمت رويكرد اقتصاد مقاومتي، و مبارزه با اخلال‌گران اقتصادي قاطعانه‌تر از گذشته برخورد نموده و با مهار گراني و رفع بيكاري و حل مشكلات فراروي معيشت مردم به ويژه اقشار و مستضعف دشمنان انقلاب و نظام را در راهبرد ايجاد فاصله بين ملت با انقلاب و نظام اسلامي مأيوس و نااميد سازند.

3- از حضور پرشور مردم بصير ايران اسلامي در لبيك به نداي مقام معظم رهبري جهت خلق حماسه سياسي كه يكبار ديگر اعتماد و اعتقاد به نظام و انقلاب اسلامي را به رخ جهانيان كشاند تقدير و امتنان داريم و اكنون زمان پاسخگويي عملي كارگزاران و مسئولان نظام در دولت تدبير و اميد است كه با استفاده از همه ظرفيت‌ها ضمن ارج نهادن به خدمات دولت‌هاي پيشين و لزوم استفاده از نقاط قوت و پرهيز از نقاط ضعف آنان در راستاي تحقق آرمان‌هاي بلند نظام اسلامي تلاش نمايند.

ما ائمه جمعه كشور به تبعيت از مقام معظم رهبري با راهبرد حمايت حكيمانه و مراقبت هوشمندانه و نقد منصفانه و مشفقانه همواره دولتمردان را مورد حمايت قرار خواهيم داد و انتظار داريم نقطه نظرات ارشادي مراجع تقليد را نصب ‌‌العين خود قرار دهند.

4- تشديد تحريم‌ها با عنوان ابزار براي شكستن عزم راسخ ملت بزرگ ايران و وادار كردن نظام اسلامي به تسليم به نگاه دقيق و هوشمندانه به واقعيت‌ها و استفاده از ظرفيت‌هاي بزرگ ملت ايران راه به جايي نخواهد برد. در اين راستا تجربه سي و چهارساله مردم سالاري ديني در برابر دسيسه‌هاي دشمن چشم‌انداز اميدآفرين و نويدبخشي را فراروي مردم و مسئولان قرار داده است كه شكرگزاري آن كمربستن به خدمت بي‌منت و كار و تلاش مضاعف و مجاهدانه و پرهيز از هرگونه حاشيه‌سازي جهت تحقق و اثبات كارآمدي نظام و حكومت ديني به عنوان الگوي برجسته براي تمام كشورها و ملت‌هاي آزادي‌خواه مي‌باشد.

5- ما ائمه جمعه سراسر كشور ضمن حمايت از حركت بيداري اسلامي در منطقه و محكوم كردن كشتار مسلمانان در عراق، سوريه، ‌مصر و افغانستان و لزوم مقابله با نظام سلطه و غرب عليه آنها حمايت خود را از محور مقاومت در برابر استكبار جهاني، ‌صهيونيست‌، ارتجاع عرب و تروريسم تكفيري اعلام داشته و از مسلمانان جهان خواستار حمايت از جبهه مقاومت مي‌باشيم و تهديد دولتمردان بي‌منطق امريكا قاطعانه محكوم مي‌نماييم.

در پايان به عنوان حسن ختام ما ائمه جمعه سراسر كشور به عنوان مهمترين شبكه ديني مردمي و حكومتي اصالت خود را در دفاع از ارزش‌ها، ‌تعميق و گسترش معارف متعالي اسلام و تحقق اهداف حكومت اسلامي دانسته و تمام تلاش خود را در جهت تحقق حاكميت انسان كامل حضرت ولي عصر به كار خواهيم گرفت و از پيشگاه حضرت احديت تعجيل در فرج حضرتش و شادي مطهر حضرت امام خميني(ره) وشهدا و سلامتي رهبر فرزانه انقلاب اسلامي را از خداي متعال خواستاريم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار