تسنیم: غلامرضا برزگری اظهار کرد: آخرین آمار اعلام شده از تصادف اتوبوس یزد و اصفهان حاکی از این است که این اتوبوس 19 کشته داشته است.
وی افزود: در این اتوبوس که شامگاه دوشنبه از تهران به سمت یزد در حرکت بود، 47 نفر شامل راننده، مسافر و خدمه اتوبوس حضور داشتند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد تصریح کرد: در حال حاضر از مجموع 28 زخمی این اتوبوس، 9 نفر در بیمارستان بستری هستند و مابقی با درمانهای صورت گرفته مرخص شدهاند.
برزگری گفت: از میان کشتههای این اتوبوس 9 نفر شناسایی شده اند که یک نفر از تهران، یک نفر از نیر یزد و هفت نفر دیگر از یزد، میبد و اردکان بودهاند.
وی با انتقاد از عدم همخوانی برخی از بلیطها با مسافرین، عنوان کرد: برخی از مسافرین هستند که بلیط آنها با مشخصات آنها هم خوانی ندارد، از جمله خانم بهاره حسنی که اهل تهران است، و بلیطی به نام وی وجود ندارد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد اضافه کرد: بعضی از بلیط ها هم به صورت خانوادگی و با مشخصات یک نفر صادر می شود که باز هم در تشخیص سایر افراد خانواده با مشکل مواجه هستیم.