کد خبر: 611313
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۱
پیش از دیدار مقدماتی جام جهانی رخ داد
یک روز مانده به دیدار انگلیس و اوکراین در مقدماتی جام جهانی، درگیری شدیدی بین هواداران این دو تیم رخ داد.
فارس: در حالی که فردا شب (سه‌شنبه)‌ دیدار تیم‌های ملی فوتبال اوکراین و انگلیس در چارچوب مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل برگزار خواهد شد، هواداران این دو تیم با هم درگیر شدند.

بنا به گزارش منابع محلی، گروهی از هواداران انگلیس که برای حمایت از تیم محبوب خود به کیف سفر کرده‌اند در یک کافی شاپ مورد حمله 30 تن از هواداران اوکراینی قرار گرفته‌اند که صورت‌هایشان را پوشانده و سلاح سرد حمل می‌کردند. انگلیسی‌ها که پس از حمله زخمی شده‌اند به بیمارستان منتقل شدند.

سخنگوی دفتر خارجی اوکراین در این زمینه گفت: ما همه چیز را زیر نظر گرفته‌ایم. خبرهای مربوط به اتباع انگلیسی را هم شنیده‌ایم و از آنها حمایت می‌کنیم.

سال گذشته هم هواداران تاتنهام که برای تماشای دیدار تیم‌شان به رم رفته بودند نیز مورد حمله قرار گرفتند. در لیون فرانسه نیز همین اتفاق برای هواداران انگلیسی رخ داده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار