يك منبع آگاه نزديك به هيئت امناي دانشگاه آزاد از تلاش براي عزل فرهاد دانشجو رئيس اين دانشگاه و سرپرستي حميد ميرزاده بر آن خبر داد.
يك منبع نزديك به هيئت امناي دانشگاه آزاد به فارس گفت: طي روزهاي گذشته شش نفر از اعضاي هيئت امناي دانشگاه آزاد با تهيه صورتجلسهاي، فرهاد دانشجو را از رياست دانشگاه آزاد عزل و حميد ميرزاده عضو هيئت امناي اين دانشگاه را به سرپرستي آن منصوب كردند. در بخشي از اين صورتجلسه آمده است: «از زحمات علمي و مديريتي دكتر فرهاد دانشجو در مدت رياست بر دانشگاه آزاد تقدير ميشود، اما با توجه به روي كار آمدن دولت جديد و وضعيت سياسي جديد كشور و هماهنگيهاي بيشتر نياز به تغيير و تحول در مديريت اين دانشگاه است.» به گفته اين منبع آگاه، در پايين صورتجلسه مذكور محل امضاي آيتالله هاشمي رفسنجاني، حجتالاسلام حسن خميني، جعفر توفيقي سرپرست وزارت علوم، حميد ميرزاده عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد، قاضيزاده هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و احمد صمدي يزدي عضو ديگر هيئت امناي اين دانشگاه مشاهده ميشود. تاكنون توفيقي، ميرزاده و صمدي يزدي صورتجلسه را امضا كردهاند. اين صورتجلسه به دفتر سيد حسن خميني، هاشمي و قاضيزاده رفته است چنانچه اين شش نفر اين صورتجلسه را امضا كنند، دو سوم رأي هيئت امنا جمع خواهد شد و در نتيجه عزل صورت ميپذيرد. از نكات مهم در اين مسئله، فعاليت گسترده «ي»، «ه» براي جمع آوري امضاي عزل فرهاد دانشجو است. به گفته منابع آگاه، جديت برخي اعضاي هيئت امناي دانشگاه آزاد پس از ناكامي نماينده اصلاحطلبان در كسب كرسي شهرداري تهران براي عزل فرهاد دانشجو بيشتر شده است. اين منابع آگاه به فارس ميگويند: چنين رويهاي در حالي از سوي چند تن از اعضاي هيئت امناي دانشگاه آزاد و همسو با رئيس اين هيئت پيگيري ميشود كه در حال حاضر موضوع تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد در دوران جاسبي در دستور كار نمايندگان مجلس شوراي اسلامي است و چنين به نظر ميرسد كه اين اقدامات براي جلوگيري از آگاهي نمايندگان و افكار عمومي از وضعيت نابسامان اين دانشگاه در دوران جاسبي صورت ميگيرد.
عزل دانشجو بدون حضور هيئت امناي دانشگاه آزاد غيرقانوني است
اما در چنين شرايطي عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد، عزل فرهاد دانشجو بدون برگزاري جلسه هيئت امنا و خارج از جلسه اين هيئت را غيرقانوني دانست. حجتالاسلام محمد محمديان مسئول نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها با اشاره به برخي اخبار درخصوص احتمال بركناري فرهاد دانشجو از رياست دانشگاه آزاد اسلامي به فارس گفت: عزل يا نصب رئيس دانشگاه آزاد از شئون اختيارات هيئت امناي دانشگاه آزاد است كه با تشكيل جلسه به آن ميپردازند. عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد با بيان اينكه هيئت امنا در اين خصوص جلسهاي تشكيل نداده است، عزل فرهاد دانشجو بدون برگزاري جلسه هيئت امنا و خارج از جلسه اين هيئت را غيرقانوني دانست. محمديان افزود: دعوت از اعضاي هيئت امنا به عهده دبير هيئت امناست كه رئيس دانشگاه آزاد است. وي تصريح كرد: هيچ دعوتنامهاي براي اعضا ارسال نشده و لذا اين عزل اگر صورت گرفته باشد، غيرقانوني است.