کد خبر: 609432
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۱
بعد از اينكه رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در جلسه با كرش شركت نكرد، باعث دلخوري كرش شد و دراين باره گفت: «اگر مي‌خواهيد به تيم ملي بي‌احترامي كنيد، به من ربطي ندارد ولي شخصاً نمي‌گذارم به من بي‌احترامي كنيد.
وحيد صابري

نمي‌گذارم به من بي‌احترامي كنيد

بعد از اينكه رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در جلسه با كرش شركت نكرد، باعث دلخوري كرش شد و دراين باره گفت: «اگر مي‌خواهيد به تيم ملي بي‌احترامي كنيد، به من ربطي ندارد ولي شخصاً نمي‌گذارم به من بي‌احترامي كنيد. من ناراحت نيستم بلكه متأسفم. نمي‌توانم اجازه دهم بيشتر از اين به من بي‌احترامي شود، ديگر نخواهم گذاشت به من بي‌احترامي شود. نمي‌توانم چنين چيزي را قبول كنم. من يك مربي حرفه‌اي هستم و هيچ‌كس حق ندارد بگويد من درونم چه احساسي دارم.» اين در حالي است كه مهدي تاج در اين باره مي‌گويد كه اصلا قرار نبوده در اين جلسه حضور داشته باشد. «در آخرين جلسه‌اي كه با كرش داشتم آنجا اين موضوع را عنوان كردم كه كارشناسان سازمان ليگ، بهروان و كاظمي در جلسه بعدي حضور خواهند داشت و اميد نمازي هم حضور داشت و بايد به كرش منتقل مي‌كرد. حال چرا كرش اين موضوع را بي‌احترامي تلقي كرده نمي‌دانم. درباره درخواست‌هاي سرمربي تيم ملي هم بايد بگويم كه درخواست‌هاي كرش واضح و روشن است اما نمي‌توانيم همه آن را برآورده كنيم.»

دايي: سكته نكرده‌ام ، منتظر دربي هستم

سرمربي پرسپوليس درباره شايعاتي پيرامون سكته كردن او پس از شكست مقابل نفت تهران گفت: بسيار متاسفم كه برخي‌ها به خاطر اهداف خود شايعاتي را مطرح مي‌كنند و اين گونه خبرها در برخي نشريات و سايت‌ها منتشر مي‌شود در حالي كه من هيچ مشكلي ندارم و منتظر بازي دربي هستم. متأسفانه برخي از خبرنگاران، قلم را به چيزهاي ديگر مي‌فروشند. برايم عجيب است كه شما خبرنگاران كه هر روز مرا در تمرين پرسپوليس مي‌بينيد، چطور اين شايعات را دامن زديد؟ به هر حال تا زماني كه بين شما خبرنگاران عده‌اي اين گونه وجود دارند فوتبال پيشرفت نخواهد كرد. اگر شما خوب باشيد به همه كمك مي‌كنيد و فوتبال ما نيز پيشرفت مي‌كند. او درباره اينكه گفته مي‌شود كريم باقري قرار است از پرسپوليس كنار گذاشته شود اظهار داشت: اين هم يك شايعه ديگر است. قرار بود تيم ملي به اردو برود و به همين دليل باقري از من خواست در زمان اردوي تيم ملي به سفر برود. من هم قبول كردم و او بليتش را براي امريكا گرفت. الان هم باقري در آنجا حضور دارد.

كريمي:  بي انصافي است كه دست روي دست بگذاريم
بي انصافي است اگر امروز به كرش كمك نكنيم و دست روي دست بگذاريم. بعد از اينكه كرش انتقادات زيادي درباره تيم ملي را مطرح كرد كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: همه ما بايد به سهم خودمان به آماده‌سازي تيم ملي براي حضور در جام جهاني برزيل كنيم و اگر اين كار را نكنيم بي‌انصافي كرده‌ايم. علي كريمي كه فصل سيزدهم رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر را در تبريز و با تراكتورسازي سپري مي‌كند مي‌گويد: زندگي به من آموخت اشك هايي كه هنگام شكست مي‌ريزيم، همان عرقي است كه هنگام تلاش نريختيم. بي‌انصافي است اگر امروز به كارلوس كرش براي اجراي برنامه هايش كمك نكنيم و دست روي دست بگذاريم. حالا كه تيم ملي ما به بزرگترين رقابت‌هاي جام جهاني صعود كرده واقعا حيف است كه دست روي دست بگذاريم. هريك به سهم خود بايد براي آماده‌سازي تيم ملي و حضور قدرتمند فوتبال ايران در جام جهاني تلاش كنيم تا در برزيل حسرت فرصت‌هاي از دست رفته را نخوريم.
 

گلزني سردار آزمون در ليگ اروپا

درخشش‌هاي لژيونر ايراني روبين‌كازان همچنان ادامه دارد. سردار آزمون كه در تركيب اميدهاي تيمش به اسپارتاك مسكو گل زده بود، در تركيب تيم اصلي روبين‌كازان قرار گرفت و در رقابت‌هاي ليگ اروپا موفق به گلزني شد. روبين‌كازان در دور برگشت مرحله پلي‌آف ليگ اروپا با درخشش اين مهاجم ايراني مولده نروژ را با سه گل شكست داد. دور برگشت مرحله پلي‌آف ليگ اروپا با برگزاري چند ديدار ادامه يافت كه در بين آنها روبين‌كازان موفق شد در خانه با 3 گل مولده را شكست دهد. سردار آزمون مهاجم جوان ايراني در اين ديدار از دقيقه 64 براي تيمش به ميدان آمد و موفق شد بيست دقيقه بعد، گل سوم تيمش را در دقيقه 84 به ثمر برساند. ديگر گل‌هاي روبين كازان را در اين ديدار الكساندر پرودينكوف (33) و رومان ارمنكو به ثمر رساندند. روبين‌كازان با اين پيروزي موفق شد در مجموع دو ديدار رفت و برگشت با نتيجه 5 بر صفر تيم نروژي را حذف كند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار