کد خبر: 609108
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵
مكزيك قرباني چهارم تيم‌ملي واليبال جوانان
تيم‌ملي واليبال جوانان ايران در چهار‌مين ديدار خود در رقابت‌هاي قهرماني جهان، با نتيجه 3 بر صفر مكزيك را شكست دا
تيم‌ملي واليبال جوانان ايران در چهار‌مين ديدار خود در رقابت‌هاي قهرماني جهان، با نتيجه 3 بر صفر مكزيك را شكست داد تا با كسب چهار برد پياپي مقتدرانه به عنوان صدر نشين گروهB به دور دوم مسابقات راه پيدا كند.
شاگردان فر‌هاد نفر‌زاده در اين ديدار مثل بازي‌هاي قبلي با انگيزه و با بر‌نامه ظاهر شدند و با ارائه يك بازي كاملاً بر‌تر مقابل حريف خود در سه گيم پي در پي با نتايج 25-20، 25-21 و 25-17 به بر‌تري دست پيدا كردند.
نفر‌زاده در اين بازي به برخي از چهره‌هاي تيم خود استراحت داد تا آماده حضور در مسابقات دشوار مرحله بعدي شوند. تيم‌ملي كشور‌مان در اين ديدار با تركيب عبادي‌‌پور، باقري، كار‌خانه، حسين‌آبادي، فتحعلي، اله‌وردي و قلي‌پور به ميدان رفت.
فر‌هاد نفر‌زاده در پايان اين بازي گفت: خوشحالم كه علاوه بر پيروزي يك بازي تماشايي به نمايش گذاشتيم. سر‌مربي تيم‌ملي جوانان با اشاره به بازي‌هاي قبلي افزود: ما اين رقابت‌ها را با برد شروع كرديم و پيروزي در آخرين بازي برايمان اهميت داشت تا به عنوان صدر‌نشين به دور دوم برويم. وي اضافه كرد: به بازيكنانم تبريك مي‌گويم آنها خيلي خوب بازي كردند.
جواد حسين‌آبادي كاپيتان ايران هم با اظهار خوشحالي از كسب چهار‌مين پيروزي تيم‌ملي در جريان اين رقابت‌ها و صعود به مرحله بعد گفت: مكزيك تيم‌ خوبي بود، آنها براي پيروزي آمده بودند اما تلاش و زحمت  بازيكنان ما باعث شد تا يك پيروزي خوب را به دست آوريم. البته بازي‌ها نزديك به هم بوده و قدري خسته شده‌ايم اما يك روز استراحت مي‌تواند انرژي بچه‌ها را دوباره باز‌گرداند تا براي رويارويي با حريفان مرحله دوم رقابت‌ها آماده شويم
لازم به ياد‌آوري است كه ملي‌پوشان جوان واليبال كشور‌مان در رقابت‌هاي گروه B ابتدا استوني را 3 بر يك شكست دادند و بعد از آن به ترتيب آرژانتين، ژاپن و مكزيك را با نتايج مشابه 3 بر صفر از پيش‌رو بر‌داشتند تا با كسب 12 امتياز به عنوان صدر‌نشين راهي مرحله دوم شوند. ملي‌پوشان كشور‌مان امروز استراحت مي‌كنند و از فر‌دا در مرحله دوم بازي‌ها به مصاف حريفان خود مي‌روند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار