کد خبر: 607488
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از صدور گواهی‏نامه آموزش تخصصی قرآن کریم برای 100 نفر از قبول‏‌شدگان در 25 دوره تربیت معلم قرآن در شهرستان شاهرود خبر داد.
 حجت‏الاسلام علی شکری گفت: در راستای ایجاد انگیزه در قرآن‌آموزان و جذب هر چه بیشتر علاقه‏مندان به شرکت در کلاس‏های علوم قرآنی، کسانی که در آزمون‏های پایانی این دوره‏ها قبول شده‏اند، گواهی‏نامه‏های خود را طی مراسمی در این اداره کل دریافت کردند.

وی با بیان اینکه این گواهی‏نامه دارای ارزش آموزشی به میزان 100 ساعت است، اظهار داشت: این افراد در چند سال اخیر پس از ثبت‏نام و حضور در کلاس‏های دوره تربیت معلم موفق به کسب نمره قبولی در آزمون پایان دوره در دروس روخوانی، مفاهیم و تجوید قرآن کریم شده‏اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در خاتمه تأکید کرد: دارالقرآن الکریم این اداره کل با دارا بودن بهترین فضاهای آموزشی، کامل‏ترین امکانات کمک آموزشی و به کارگیری تازه‏ترین روش‌های آموزشی و انجام و اهتمام به ارائه اصول تربیتی یکی از مراکز علمی معتبر در این زمینه محسوب می‏شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار