کد خبر: 607450
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۲
رییس واحد استانی کرمانشاه:
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه با اشاره به ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته ترمی گفت: استان کرمانشاه حدود 600 نفر در گروه‌های آموزشی صنعت و مدیریت و خدمات اجتماعی می‌پذیرد.
ناهید معمر
جوان آنلاین: رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه با اشاره به ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته ترمی دانشگاه علمی کاربردی از 22 مرداد، گفت: در این دوره از ثبت نام، استان کرمانشاه حدود 600 نفر در گروه‌های آموزشی صنعت و مدیریت و خدمات اجتماعی می‌پذیرد.
به گزارش خبرنگار جوان از کرمانشاه، دکتر بیژن عباسی خزایی، افزود: پذیرش در دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای و مهندسی فناوری (کارشناسی ناپیوسته) بدون آزمون و براساس معدل کل فوق دیپلم، با توجه به اولویت‌های بومی و غیر بومی، سهمیه شاغل، آزاد و ایثارگر انجام می‌شود و معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان ذکور این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، با اشاره به ایجاد رشته‌های جدید در این دوره در استان کرمانشاه، گفت: در این دوره سه رشته جدید کارشناسی ناپیوسته و مورد نیاز در استان راه‌اندازی شده است که این دوره‌ها شامل کارشناسی حرفه‌ای مددکاری اجتماعی گرایش خانواده، کارشناسی حرفه‌ای مشاوره ژنتیک، کارشناسی حرفه‌ای حقوق گرایش ارشاد در امور مدنی است.

وی ادامه داد: هر مرکز علمی کاربردی که امکاناتش مناسب نباشد، پذیرش دانشجو نخواهد داشت.

انتهای پیام/م

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار