خودزني ، بهترين توصيف براي بالا گرفتن اختلافات اين روزهاي امير قلعه نويي و علي فتح الله زاده است .در حالي اين اختلافات اين روزها اوج گرفته كه آبي پوشان يك بازي حساس در ليگ قهرمانان آسيا پيش رو دارند و بايد چهارشنبه در آزادي در مرحله يك چهارم نهايي با بوريرام تايلند بازي كنند. اين مسابقه با توجه به اينكه آبي پوشان تنها نماينده باقي مانده ايران در آسيا هستند حساسيتش دو چندان هم شده است و اهميت نتيجه آن بر كسي پوشيده نيست. با اين حال به نظر مي رسد مديرعامل و سرمربي استقلال هنوز نتوانسته اند شرايط حساس اين بازي را درك كنند . در شرايطي كه تيم در وضعيت فعلي تنها به آرامش نياز دارد قلعه نويي و فتح الله زاده در رسانه ها جنگ لفظي به راه انداخته اند تا آبي پوشان بيشتر از اينكه ذهنشان متوجه بازي چهارشنبه باشد بيشتر به سمت حاشيه هايي است كه اين روزها اطراف باشگاه استقلال وجود دارد، حاشيه هايي كه به طور حتم نخواهد گذاشت آبي ها در شرايط خوبي آماده بازي با نماينده تايلند شوند.
ادامه اين دعواها و اختلاف ها بديهي است كه تنها دودش در چشم استقلال مي رود و به همين خاطر نمي توان نگران وضعيت تنها نماينده ايران در آسيا آن هم در آستانه يك مسابقه حساس نبود. نكته تلخ ماجرا آنجاست كه اين حاشيه ها از سوي خود استقلالي ها رقم مي خورد كه يك طرف آن سرمربي تيم است و طرف ديگر مديرعامل ، افرادي كه با توجه به نقش كليدي شان در استقلال بايد به دنبال جلوگيري از حاشيه ها باشند و آن را به حداقل برسانند نه آن كه به آن دامن بزنند. با وجود اين نقش مهم هم قلعه نويي و هم فتح الله زاده به نظر مي رسد وظيفه اصلي شان را فراموش كرده اند و رو به خودزني آورده اند.
در اين شرايط حساس كه استقلالي ها به رغم مشكلات مالي كه در اين تيم وجود دارد در ليگ برتر به عنوان مدافع عنوان قهرماني ، 4 برد در 5 هفته گذشته از ليگ داشته اند جنگ و جدل رسانه اي قلعه نويي و فتح الله زاده در رسانه ها غيرقابل توجيه است و سبب مي شود تا آبي پوشان با به وجود آمدن چنين حاشيه هاي از شرايط آرماني شان فاصله بگيرند.
البته هر دو فاصله ايجاد شده بين خودشان را اختلاف نظر مي دانند ، اختلافي كه به نظر مي رسد مي تواند استقلال را بيشتر از قبل وارد حاشيه كند.اگر چه اختلاف نظر در يك مجموعه طبيعي است و مي توان به امير قلعه نويي و علي فتح الله زاده حق داد كه در مواردي با هم اختلاف پيدا كنند اما با اين وجود وقتي پاي مجموعه استقلال به ميان مي آيد انتظار از هم سرمربي و هم از مديرعامل اين است كه با كنار گذاشتن اختلافات ، سعي كنند با رفع كدورت هايي كه وجود دارد به خودشان اجازه ندهند تا حاشيه ها وقت و انرژي شان را بگيرد آن هم در وضعيتي كه آبي پوشان بايد با تمام توان آماده حضور در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا شوند.
ناديده گرفتن اين مسئله به طور حتم مي تواند به استقلال ضربه بزند و روند حركتي تيم را دچار مشكل كند. بديهي است وقتي در يك مجموعه مديرعامل و سرمربي در مصاحبه هاي مختلف از همديگر انتقاد مي كنند، اين اختلافات در مجوعه تيم تاثير مي گذارد . به همين خاطر در صورت نتيجه نگرفتن استقلال برابر بوريرام تايلند نمي توان از نقش پررنگ قلعه نويي و فتح الله زاده گذشت. همان طور كه اشاره شد اختلاف نظر و انتظارات سرمربي از مديرعامل و بالعكس طبيعي است اما رسانه اي شدن اين مسائل نه تنها كمكي نمي كند بلكه تيم را بيشتر از قبل وارد حاشيه مي كند
اختلافات قلعه نويي و فتح الله زاده و دلخوري هايي كه از هم دارند مي توانست با يك جلسه رو در رو مطرح و حل شود اما استقلالي ها با كشاندن آن به سطح رسانه ها هم در فاصله دو روز تا بازي حساس چهارشنبه رو به يك خودزني آورده اند تا بيشتر از همه تايلندي ها خوشحال باشند و اميدوار به اينكه بتوانند از اين اختلافات بيشترين بهره را ببرند ، موضوعي كه به طور حتم نه فتح الله زاده و نه قلعه نويي آن را مي خواهند اما به صورت ناخواسته اي با جنگي كه در رسانه ها عليه هم به راه انداخته اند دارند خواسته تيم تايلندي را عملي مي كنند!