کد خبر: 606877
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه از استقرار نیروی دریایی سپاه در طول سواحل خلیج فارس از چابهار تا اروند جهت تامین امنیت خلیج فارس خبر داد.

سردار علی رزمجو با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه با به کارگیری صدها فروند شناور موشک انداز و اژدرافکن متناسب با نوع تهدیدها و برگزاری رزمایش ها امنیت قابل قبولی را در خلیج فارس به وجود آورده ، افزود: نیروی دریایی سپاه با اجرای رزمایش، تمرین، گشت، افزودن شناورهای دریایی برتوان بازدارندگی جمهوری اسلامی افزوده است.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در منطقه خلیج فارس با ارتقای توانمندی های خود به دنبال دفاع از انقلاب و صلح پایدار است، گفت: افزایش سطح آموزش نیروی انسانی، تجهیزات و قابلیت هایی که امروز وجود دارد باعث شده در منطقه خلیج فارس دارای شرایط مناسبی باشیم.

وی تاکید کرد: هدف جمهوری اسلامی درخلیج فارس ایجاد تنش نیست بلکه افزایش توان بازدارنگی است ولی در صورت تعدی دشمن به آب های ایران با پاسخ کوبنده رزمندگان اسلام رو به رو می شوند.

رزمجو با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه علاوه بر حفظ آمادگی در تهدیدهای سخت در تهدید نرم دشمن نیز بخوبی ظاهر شده است، افزود: اجرای برنامه های فرهنگی درون و برون سازمانی از جمله اقدامات مهم نیروی دریایی سپاه در بخش جنگ نرم دشمن است.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار