کد خبر: 606793
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷
مديرعامل سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال احمر از دستور ويژه حجت‌الاسلام روحاني براي ترخيص داروهاي باقي مانده در گمرك خبر داد
مديرعامل سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال احمر از دستور ويژه حجت‌الاسلام روحاني براي ترخيص داروهاي باقي مانده در گمرك خبر داد.
ظاهر رستمي در پاسخ به پرسشي تسنيم مبني بر چگونگي ترخيص داروها در گمرك به تسنيم گفت: خوشبختانه حجت‌الاسلام روحاني رئيس‌جمهور، دستور ويژه‌اي براي ترخيص داروهاي باقي‌مانده در گمرك را صادر كرده است.
وي افزود: سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال احمر نيز كه قول داده بود تا پايان ماه مبارك رمضان 12 محموله از داروهاي بيماران صعب‌العلاج به خصوص بيماران «ام‌.اس» را وارد كشور كند، تاكنون 10 محموله را از گمرك ترخيص كرده است و به زودي محموله‌هاي جديد دارويي در اين زمينه وارد كشور خواهد شد.
رستمي با اشاره به روند تسريع كالاهاي اساسي و دارو با ارز 1226 ادامه داد: در اين مدت توانسته‌ايم داروهاي بيماران صعب‌العلاج به خصوص بيماران «ام.اس» را وارد كشور كنيم و در اين زمينه بسياري از مشكلات بيماران برطرف شده است و براي برطرف كردن تمام مشكلات دارويي بيماران با توجه به روند تسريع وارد كردن كالاهاي اساسي و دارو با ارز 1226 براساس دستورهاي جديد دولت يازدهم و پرداخت مابه‌التفاوت آن براي ورود داروهاي بيماران تلاش‌هاي خود را همچنان ادامه مي‌دهيم.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار