کد خبر: 606031
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱

راضیه کشاورز

هفدهمین روز مرداد از راه می رسد تا برخلاف روزهای سال که خبر را خبرنگار می آورد، این بار این خبر باشد که خبرنگار را با خود می آورد.

هم او که عاشق حقیقت، دشمن تحریف و انحراف، دشمن لاپوشانی و پنهان کاری و هوادار مصلحت عمومی، ، تعهد اجتماعی و انسانی است .

روز خبرنگار فرصتی است که درباره این حرفه مقدس بیشتر بیاندیشیم و فراتر از روزمرگی ها به ارزیابی خویش بپردازیم.

"خبرنگار" همان دلسوزی است كه شب و روز ندارد، عصر ارتباطات به او نياز وافر دارد و بايد همواره در پي خبر باشد و با خبر!

مي‌نويسد براي ساختن كشوري آباد و آزاد، براي ساختن بهترين‌ها براي ايران و ايراني؛ اينان "خبرنگاران" همواره در عمق جامعه زندگي مي‌كنند و سلامت فرهنگي و فكري هر جامعه‌اي، مرهون تلاش‌هاي شبانه روزي آنهاست و روز خبرنگار، روزي است كه گويي قلم، اين مقدس‌ترين عامل سوگند آسماني بار ديگر به مظهر درخششي تبديل شده كه حكايت‌گر زندگي تابناك رهپوياني مي‌شود كه همواره با قلم پيوندي جاودانه بسته‌اند.

در روزگاری که از آن به عصر اطلاعات و فن آوری نام می برند، قطعا نقش خبرنگار به عنوان ابزار اطلاع رسانی، نقشی حیاتی و انکار نشدنی دارد. در دنیای کنونی با وجود فن آوری های ارتباطیِ پیشرفته و متعدد در امر دست یابی سریع به اطلاعات و منابع مختلف و با وجود درگیری هایی که به طور آشکار در بیشتر نقاط این کره خاکی فراگیر شده، کسب اطلاعات صحیح و قابل اطمینان، تنها از راه خبرنگارانی درست کار شدنی است و روز خبرنگار، سرود ماندن در ورطه نوشتن، حكايت پابرجايي در دنياي كلمات و واژه‌ها و عامل تابندگي دگرباره انديشه‌هاي انساني است.

خبرنگاران همواره دغدغه رسیدگی به مشکلات و بحران‌های جامعه را دارند و قلم این قشر همواره برای رفع دغدغه‌های مردم به حرکت در می‌آید؛ اراده خبرنگار در هیچ زمانی برای چاره‌جویی به منظور رسیدگی به مشکلات و بحران‌های جامعه از دست نمی‌رود.

17 مرداد به ياد "محمود صارمي" خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي كه در سال 1377 در مزار شريف افغانستان توسط نيروهاي افراطي طالبان به شهادت رسيد، به عنوان روز خبرنگار نامگذاري شد.

یاد او و دیگر عزیزان از دست رفته مان در عرصه خبر اصفهان همچون مرحوم ابطحی ، مرحوم گلشنی و مرحوم نویین را همیشه در قلبمان زنده نگه خواهیم داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار