يادداشت علي مطهري در سايت شخصياش و ادعاي كشف تجهيزات شنود در دفتر خارج از مجلس خود و ايراد توهين و تهمت به سربازان گمنام امام زمان براي جاسوسي از او، با واكنشهايي انتقادي و اعتراضي در صحن علني مجلس مواجه شد؛ در عين حال وزارت اطلاعات تاكنون همه اين توهينها و تهمتها را در سطحي نديده كه بخواهد در مقام پاسخگويي برآيد!
ماجرا از انتشار يادداشت علي مطهري، نماينده تهران در سايت شخصياش و ادعاي يافتن تجهيزات شنود در دفتر كار وي آغاز شد. يادداشتي حاوي ابهامات بسيار در مورد اصل واقعه و توهينها و تهمت هايي به دستگاههاي امنيتي نظام و به ويژه نيروهاي وزارت اطلاعات كه با نام سربازان گمنام امام زمان (عج) شناخته ميشوند. مطهري در يادداشتش، پس از شرح يافتن تجهيزات شنود در دريچه كولر دفتر كارش، نيروهاي امنيتي نظام را متهم به جاسوسي از خود براي حفظ نظام ميكند و حتي از به كارگيري عبارت «سرباز گمنام شيطان» نيز دريغ نميورزد! روز گذشته بهرام بيرانوند، نماينده بروجرد به اين اتهامزنيها در صحن علني مجلس اعتراض كرد و گفت كه همه دنيا ميدانند كه تيم 9 نفره عملياتي، پنج ساعت در اتاقي نميمانند تا شنود كار بگذارند! علي لاريجاني در پاسخ به اين اعتراض، خلاف مشي هميشگي كه نبايد ايراد اتهامي از تريبون مجلس به فرد يا نهادي صورت بگيرد، خطاب به بيرانوند گفت كه آيا شما مسئوليتي در اين زمينه داريد كه نسبت به اين موضوع پاسخ دهيد؟!
احمد توكلي نيز روز گذشته در بخشي از نطق خود در صحن علني مجلس گفت كه هر كس كمي با اين مسائل آشنا باشد ميداند كه اين ناشيگري كار دستگاههاي رسمي نيست، چراكه اگر آنها قصد چنين كاري را داشته باشند آنقدر دقيق انجام ميدهند كه به اين سادگيها كشف نخواهد شد! اين موضع توكلي در تعارض با موضع روز شنبهاش بود كه ابراز تعجب كرده بود كه چرا دستگاه امنيتي كشور ميخواسته از يك نماينده سرشناس اينگونه شنود كند! به نظر ميرسد كه توكلي خيلي زود دريافت كه تحت تأثير فضاسازي نادرست و بيمنطق علي مطهري واقع شده و موضع خود را اصلاح نمود.
اين ميانه مهدي كوچك زاده كه سابقهاي طولاني در جدلهاي دو نفره با علي مطهري دارد، يادداشت تندي عليه وي نگاشت و ضمن تشريح تناقضات موجود در ماجراي تعريف شده از سوي مطهري، او را متهم ميكند كه «اگر در دفتر هر دلسوز نظام وسايل جاسوسي پيدا شود انگشت اتهام همه به سمت مسئولان امنيتي داخل نظام ميرود يا لااقل اين احتمال هم داده ميشود كه دشمنان نظام و رهبري مظلوم و دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي آن دست به اين كار زده باشند؟ البته كساني كه عليه نظام توطئه و دسيسه ميكنند حق دارند و منطقي است كه هميشه تصور كنند كه دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي نظام در كمين آنانند! و شايد كار آقاي مطهري هم به آنجا رسيده باشد كه خود نسبت به خويشتن چنين احساسي پيدا كرده باشند!»
يادداشت مطهري البته تناقضات بسياري دارد؛ روشن نيست چرا علي مطهري هنگام يافتن تجهيزات شنود به نيروي انتظامي خبر نداده و خود به جمع آوري آنها پرداخته و پس از آن هم به جاي در جريان قرار دادن دستگاههاي امنيتي و ذيربط، قضيه را از طريق نگارش نامهاي سرگشاده خطاب به ملت و رهبري و رئيسجمهور منتخب، كه هيچكدام مسئوليتي در اين امر ندارند، دنبال ميكند؟ آن هم از طريق انتشار حدسياتي كه جز زير سؤال بردن وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي و خشنودي دشمنان ثمري ندارد.
از سويي آيا نيروهاي امنيتي آنقدر ناشي هستند كه براي كارگذاشتن يك دستگاه شنود ساده، 9 نفره به دفتر كار يك نماينده مجلس لشكركشي كنند و حتي آنقدر ناشيتر كه احتمال وجود دوربين مدار بسته را هم ندهند؟! يعني تصور يك نماينده مجلس از نيروي امنيتي و امري همچون شنود چگونه ميتواند باشد؟! كم مانده بود مطهري مدعي عمليات راپل براي جاسوسي از خود شود!!
شنود و جاسوسي و تعرض به دفتر يك مسئول يا حتي يك شهروند عادي خارج از قانون و خلاف حقوق شهروندي هست، اما ايراد تهمتهاي بيسند و صرفاً مبتني بر حدسيات كسي اغلب حاشيه ساز و جنجالي، كه دهان دشمنان را براي تخطئه دستگاه امنيتي جمهوري اسلامي باز ميكند، آيا خلاف شرع و قانون نيست؟! و آيا كسي نيست كه از مظلوميت سربازان گمنام امام زمان دفاع كند؟!
و اين ميانه البته جاي يك سؤال هم باقي ميماند كه وزارت اطلاعات، با همه مسئوليتهاي سخت و پيچيدهاي كه بر عهدهاش است، چه نيازي به شنود از علي مطهري دارد و آيا منشا اينكه مطهري براي خود چنين جايگاهي قائل شده، مشي هميشگي وي در بيان تحليلهاي دور از واقع نيست؟!
انگار خود علی مطهری میدونه که این چند سال چقدر دشمن شاد کن بوده که با یه همچین ادعایی میخواد عوام فریبی کنه
با عرض سلام آیا قانونا و شرعا درست است که وقتی صحت و سقم موضوعی روشن نشده دستگاه ها و مراجع امنیتی را متهم کنیم چرا ریس مجلس از آقای مطهزی بی مورد دفاع می کنند. دورد بر نماینده محترم جناب کوچک زاده .