
دو پسر جوان كه براي تأمين هزينه موادشان دست به دزدي ميزدند، هنگام فرار در آخرين سرقت تصادف كردند و دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار ما، نهم خرداد مأموران كلانتري ابوسعيد هنگام گشتزني در خيابان كمالي سرنشينان يك موتور هوندا را ديدند كه تلفن همراه راننده يك سمند را قاپيدند و هنگام فرار با خودروهاي عبوري تصادف كردند.
مأموران بلافاصله خود را به سارقان كه روي زمين افتاده بودند، رساندند و آنها را در حالي كه پاهايشان شكسته بود به بيمارستان منتقل كردند.
در شاخه ديگري از تحقيقات در بررسي سوابق موتوسيكلت مشخص شد، موتور از داخل پاركينگ يك مجتمع مسكوني در منيريه سرقت شده است.
از سوي ديگر راننده سمند كه سارقان گوشي او را سرقت كرده بودند به كارآگاهان گفت: پشت چراغ قرمز ايستاده بودم كه يك موتوري كنار من ايستاد. يكي از آنها تلفن همراهم را كه جلوي شيشه گذاشته بودم برداشت و فرار كردند اما همان موقع چراغ سبز شد و با يك 206 تصادف كردند. پليس هم چند دقيقه بعد رسيد.
پس از تشكيل پرونده، متهمان به اسامي سياوش - 24ساله و سعيد - 25 ساله هم از بيمارستان مرخص و به پايگاه هشتم پليس آگاهي منتقل شدند.
سعيد در رابطه با سرقت موتور به كارآگاهان گفت: مدتي در مغازه موتورسازي كار ميكردم. يك روز در قهوهخانهاي نزديك ميدان راه آهن با سياوش آشنا شدم. يك روز قبل از دستگيري، من و سياوش از ميدان منيريه رد ميشديم كه ديديم در پاركينگ يك مجتمع مسكوني باز است و داخل آن يك موتور پارك شده است. وارد پاركينگ شدم و موتور را بيرون آوردم. چون هر دو ما معتاد هستيم، تصميم گرفتيم براي تأمين هزينه مواد با اين موتور سرقت كنيم. متهم ادامه داد: وقتي در موتورسازي كار ميكردم، چند نفر بودند كه براي تقويت موتورهايشان به در مغازه ميآمدند اما پس از مدتي متوجه شدم كه آنها سارق هستند. در صحبتهايشان هم ميگفتند پول خوبي گيرشان ميآيد به خاطر همين وقتي موتورشان براي تعمير در مغازه بود از فرصت استفاده ميكردم و با پرسهزدن در خيابانها كيفقاپي ميكردم. تا اينكه يك روز در قهوهخانهاي نزديك ميدان راه آهن با سياوش آشنا شدم و تصميم گرفتيم خودمان يك موتور بدزديم و با آن سرقت كنيم. متهم ادامه داد: يك روز با سياوش از ميدان منيريه رد ميشديم كه ديديم در يك پاركينگ مجتمع مسكوني باز است و يك موتور هوندا هم داخل پاركينگ پارك شده است. وارد پاركينگ شدم و موتور را بيرون آوردم و از آن روز دو نفري دست به سرقت ميزديم تا اينكه در آخرين سرقت تصادف كرديم و دستگير شديم.
كارآگاهان در بررسي سرقتهاي مشابه تعداد ديگري از مالباختگان را كه بيشترشان زن بودند، شناسايي ميكردند كه سارقان به شيوههاي مختلف گردنبندقاپي، كيفقاپي، موبايل قاپي و زورگيري از آنها سرقت كرده بودند. يكي از مالباختگان پس از شناسايي متهمان به كارآگاهان گفت: خانه ما در ميدان ابوذر است يك روز براي خريد از خانه بيرون رفته بودم كه دو نفر موتورسوار به من نزديك شدند و يكي از آنها گلويم را گرفت و به زور گردنبندم را از گردنم درآورد. آنها ميخواستند انگشترم را هم سرقت كنند كه داد و فرياد كردم و مجبور شدند فرار كنند.
سرهنگ كارآگاه ميرزكي، رئيس پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به شناسايي متهمان از سوي مالباختگان و همچنين ارتكاب سرقت با شگردهاي مختلف، دستور انتشار تصاوير هر دو متهم صادر شده است.
وي افزود: مالباختگاني كه موفق به شناسايي متهمان شدهاند ميتوانند به پايگاه هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ مراجعه كنند.