به گزارش سراج۲۴، یکی از فدراسیونهای ورزشی که این روزها با مشکلات مالی عدیدهای روبروست، برای تامین مایحتاج پرسنلش، همواره از سوپرمارکت محله جنس نسیهای میخرید و وقتی این رقم قابلتوجه میشد، به صورت یکجا آن را پرداخت میکرد.
با این وجود، اینبار تنخواه فدراسیون تمام شده بود و چوبخط آنها در سوپرمارکت پر، به همین دلیل به آنها اعلام شد که دیگر جنس نسیهای در اختیار فدراسیون قرار نخواهند داد و باید کلیه طلب آنها به صورت یکجا پرداخت شود.
فدراسیون ۸۰۰ هزار تومان به این سوپرمارکت بدهی دارد. جالب این است که پولی در حساب فدراسیون نیست که این رقم را بپردازد.
همچنین فدراسیون پرحاشیه ۲۰ میلیون تومان بدهی به رستوران دارد. پیش از این ناهار پرسنل نیز از این محل تامین میشد که به دلیل مشکلات مالی، ناهار پرسنل قطع شده و تنها برای مدیران فدراسیون و میهمانانشان غذا سفارش داده میشد.
این فدراسیون باید تا چندی دیگر رخداد مهمی را برگزار کند.