کد خبر: 509034
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۲
رسانه‌های اسرائیلی:
فارس:‌ پایگاه خبری العهد در گزارشی به نقل از روزنامه‌های رژیم صهیونیستی فضای کنونی سیاسی حاکم بر رژیم صهیونیستی و رقابت احزاب بر سر قدرت و جایگاه ضعیف بنیامین نتانیاهو در سطح بین المللی پرداخت.

براساس این گزارش، روزنامه صهیونیستی معاریو امروز نوشت: باوجود گذشت چهار روز از انتخابات، هیچ رهبری در سطح جهان با نتانیاهو برای تبریک پیروزی وی در انتخابات تماس نگرفته است و این درحالی که براساس عرف دیپلماتیک به طول معمول این امر انجام می گیرد.

معاریو افزود: افراد نزدیک به نتانیاهو در تلاش برای کاستن از تاثیر منفی این وضعیت و سرپوش گذشتن بر آن برآمده و گفته اند علت تبریک نگفتن به نتانیاهو این است که همگان مثل سال ۲۰۰۹ میلادی منتظر هستند تا وی مامور تشکیل کابینه شود تا سپس به نتانیاهو تبریک بگویند.

درهمین حال، رادیوی رژیم صهیونیستی گزارش داد که شیمون پرز رئیس این رژیم روز چهارشنبه آینده رایزنی خود با نمایندگان فراکسیون های پارلمانی را آغاز خواهد کرد تا فردی که بیشترین شانس را دارد، مامور تشکیل کابینه آینده کند.

این رادیو افزود: پرز قصد دارد تصمیم خودش را تا حداکثر روز جمعه آینده بگیرد تا سپس نخست وزیر مامور، گفتگوهای خود برای تشکیل کابینه‌اش را آغاز کند.

این درحالی است که دو حزب دینی موسوم به "شاس" و "تورات یهودی متحد" قصد رقابت برای ورود به دولتی ائتلافی به ریاست نتانیاهو دارند که حزبش با اختلافی اندک در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد.

برپایه این گزارش، ناظران صهیونیست معتقدند که این ائتلاف به طور اساسی برای مقابله با حزب میانه روی جدید "ییش عاتید" است که رتبه دوم را در انتخابات کسب کرد و رئیس آن یائیر لابید متعهد شد که یهودیان دینی تندرو را از امتیازهای سنتی نظیر معافیت گسترده از خدمت وظیفه اجباری محروم کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار