کد خبر: 507807
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱
فارس: عادل کلاه‌کج پس از ازدست دادن دربی ۷۶ اظهار داشت: می‌توانید از امروز اسم من را عادل بدشانس بگذارید، با انگیزه بسیار بالا برای دربی لحظه‌شماری می‌کردم اما وقتی که خبر غیبتم در این بازی را شنیدم واقعاً ناراحت شدم.

وی افزود: فکر نمی‌کردم این‌قدر بدشانس باشم، کم کم درحال رسیدن به شرایط آرمانی بودم و حتی در زمانی که در بازی با داماش دستم اینطور شد می‌خواستم کار را ادامه بدهم اما درد امانم را بریده بود و جلوی کارم را گرفت.

کلاه کج ادامه داد: اشکالی ندارد ما صددرصد می‌توانیم استقلال را شکست دهیم، همه تیم‌ها از ما می‌ترسند و در شرایطی که خیلی ها می‌گویند استقلال از ما برتر است اما من می‌گویم استقلالی‌ها نیز از ما می‌ترسند چون از دقیقه ۱ تا دقیقه ۹۰ بوی گل می‌دهیم و این برای حریفان در نیم فصل دوم دردسرساز شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خیلی دوست داشتم در این دربی بودم و شاید گل می‌زدم اما نشد، ولی دلم قرص است که پرسپولیس موفق این دیدار است، فقط امیدوارم که بچه‌ها با تمام قوا و روحیه‌ای که در حال حاضر دارند حریف را طوری غافلگیر کنند که خودشان هم لذت ببرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار