کد خبر: 501088
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۰
حمایت مجدد چین از ایجاد راهکاری مسالمت آمیز برای حل بحران سوریه و ارائه آماری از سوی یک مسئول در خصوص میزان تلفات و خسارتهای ناشی از اقدامات گروههای مسلح از مهمترین اخبار مربوط به این کشور است.

به گزارش مهر به نقل از شبکه الاخباریه ، "هانگ لی" سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت : آینده سوریه را مردم آن رقم می زنند.

وی افزود: برای رسیدن به راهکار عادلانه و مسالمت آمیز و آرام کردن اوضاع در سوریه باید راهکار سیاسی با نقش آفرینی ملت سوریه دنبال شود و جامعه بین المللی باید برای تحقق این هدف به طرفهای مربوطه کمک و نقض مثبتی ایفا کند.

هانگ ضمن تاکید بر ضرورت توقف خشونتها در سوریه از آمادگی پکن برای رایزنی با طرفهای درگیر در سوریه خبر داد.

خبر دیگر اینکه "قدری جمیل" معاون نخست وزیر سوریه و رئیس هیئت ائتلاف نیروهای تغییرات مسالمت آمیز گفت : اگر درگیری ها در سوریه به شکل کنونی ادامه یابد دیگر غالب و مغلوبی در کار نخواهد بود و سوریه و مردم آن نابود می شوند.

وی در دیدار با سرگئی لاوروف وزیر امر خارجه روسیه افزود: اوضاع در سوریه پیچیده است، درگیریها ادامه دارد و تعداد قربانیان و خسارتهای اقتصادی رو به افزایش است.

قدری جمیل بیان کرد: راهکار بحران سوریه، نظامی نیست، بلکه گفتگوی سازنده است و هیچ طرفی نمی تواند پیش شرطی در این گفتگوها قرار دهد.

وی ضمن مخالفت با دخالت خارجی در امور سوریه گفت : تاکنون مطابق آمارها، تعداد قربانیان بحران سوریه از رقم ۳۰ هزار نفر گذشته و خسارتهای اقتصادی چهار میلیارد دلار برآورد می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار