کد خبر: 500515
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۱
  فارس: مجلس در طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مقرر کرد: به تخلفات و جرائمی که از سوی نامزدها پس از برگزاری انتخابات صورت می‌گیرد، در شعبه رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی در تهران رسیدگی می‌شود.

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) و در ادامه رسیدگی جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، ماده ۶ این قانون را که ماده ۳۴ قانون فعلی انتخابات را اصلاح می‌کند، به تصویب رساندند.

به موجب مصوبه مجلس، قوه قضائیه یکی از شعب دادسرای دادگاه‌های موجود در هر حوزه قضائیه را به منظور رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات و جرایم انتخاباتی اختصاص می‌دهد.

خانه ملتی‌ها در تبصره یک این ماده مقرر کردند، به تخلفات و جرائمی که به وسیله نامزدهای ریاست جمهوری پس از برگزاری انتخابات صورت می‌گیرد، در شعبه رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی در تهران رسیدگی می‌شود.

بهارستان‌‌نشینان همچنین در تبصره ۲ این ماده مصوب کردند، تشکیلات قضائی هر شهرستان و یا بخش به منظور پیشگیری از وقوع جرم ضمن هماهنگی با ناظران شورای نگهبان و هیئت‌های اجرایی، اقدامات لازم را در محدوده قوانین و مقررات مربوطه معمول می‌دارد.

نمایندگان مجلس با ۱۷۰ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱۲ رای ممتنع از ۲۲۳ نماینده حاضر در جلسه، این ماده را به تصویب رساندند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار