
به گزارش خبرنگار جوان به نقل از روابط عمومي دانشگاه شهركرد؛ دانشگاه شهركرد به عنوان رئيس كارگروه علمي و فناوري پدافندغيرعامل استان چهارمخال و بختياري صبح سه شنبه ۹ آبان ۹۱، كارگاه آموزشي پدافند غير عامل با عنوان مديريت بحران و بيوتروريسم، ويژه مديران و كارمندان ادارات و دستگاههاي اجرايي استان را در سالن فارابي اين دانشگاه برگزار كرد.
در اين كارگاه دكتر امير محمودزاده رئيس پژوهشكده پدافند غيرعامل كشور، پدافندغيرعامل را حافظ جان ومال انسان ها، قدرت كشورو اراده مردم و همچنين عامل دميدن روح آرامش در جامعه وضامن حفظ و استمرار خدمات دهي سيستم ها و افزايش عمر مفيد سازه ها و تجهيزات دانست.
دكتر محمودزاده در ادامه آخرين يافته ها راجع به مديريت صحنه در پدافندغيرعامل همچنين مباحث مرتبط با تأمين نيازهاي مردم، پايدارسازي زيرساخت هاي سايبري وشهري، جابه جايي و اسكان مردم را براي حاضران تشريح كرد.
رئيس پژوهشكده پدافند غيرعامل دربخش ديگري از سخنان خود با اشاره به رويارويي استكبار جهاني با انقلاب اسلامي گفت: اكنون در سه جنگ اقتصادي، علمي وفناوري و جنگ نرم درحال مبارزه ايم كه هرسه نياز به مديريت، تفكر و برنامه ريزي دارند.
شايان ذكر است در بخش دوم اين كارگاه دكترسيدرضاحسيني دوست مدرس دوره هاي مقابله با بيوتروريسم، ضمن گراميداشت هفته پدافندغيرعامل، اطلاع رساني سريع را مهمترين اصل در پدافند غيرعامل دانست. و تهديدات بيولوژيك را ازجمله پديده هاي بسيار خطرناك عنوان كرد و گفت: كنوانسيون هاي به ظاهر قوي در دنيا براي ممانعت از توليد، نگهداري و توزيع سلاح هاي بيماري زا وجود دارد ولي پرداختن به راه هاي مقابله با آن در پدافند غيرعامل بسيار مهم است.